Όταν μιλάμε για σχέδια και προγραμματισμό υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων. Αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει να κανονίσουν κάτι εκ των προτέρων και αφήνουν το μέλλον στα χέρια της μοίρας και αυτοί που προγραμματίζουν μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια κάθε πλάνου. Εδώ θα δεις ποια είναι τα δύο ζώδια που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και είναι εξαιρετικά αυθόρμητα και ποιο αυτό το ένα ζώδιο το οποίο δεν κάνει ούτε βήμα χωρίς αυστηρό προγραμματισμό.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Να περιμένεις να ακούσεις τα πάντα από έναν Κριό. Από το ”σκέφτομαι να παραιτηθώ για να ανοίξω μια ταβέρνα στο χωριό μου” μέχρι το ” αυτό το Σαββατοκύριακο δεν μπορώ να βρεθούμε, θα είμαι στη Νέα Υόρκη.” Είναι τόσο αυθόρμητος που δεν τον ενδιαφέρει εάν θα κάνει κάτι που μπορεί να μην του βγει σε καλό. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να ζήσει κάθε εμπειρία. Και παρόλο που προτιμάει στις αυθόρμητες περιπέτειές του να είναι με την παρέα των φίλων του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει και μόνος εάν δεν σηκώσουν το τηλέφωνο τους. Αυτός θα κάνει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του, με παρέα ή χωρίς.

Τοξότης (21 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)

Άλλο ένα ζώδιο που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για αυθορμητισμό. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά δραστήριος και αδιάκοπα περίεργος, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός φίλος. Ξεχνάει οτιδήποτε είχε προγραμματίσει, αν ένας φίλος του τον καλέσει και του πει ότι έχει ένα επιπλέον εισιτήριο για μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία. Σπάνια λείπει από κάποιο πάρτι, αφού ακόμα και εάν δεν τον έχουν καλέσει αυτός θα βρει τον τρόπο να παρευρεθεί!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) – Το ζώδιο που δεν κάνει τίποτα εάν δεν το έχει προγραμματίσει

Ο Παρθένος λατρεύει τα καλά οργανωμένα σχέδια και φυσικά το να κρατά τους άλλους γειωμένους. Σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετός, απλά σκέφτεται μόνο με τη λογική του και σπάνια πιο αυθόρμητα. Όταν ο Κριός και ο Τοξότης είναι πρόθυμοι να αφήσουν τη μοίρα να τους μεταφέρει οπουδήποτε, ο Παρθένος είναι αυτός ο φίλος στο ομαδικό ταξίδι που έρχεται με ένα εκτυπωμένο πρόγραμμα για την κάθε ημέρα, γεμάτο με τις δραστηριότητες που θέλει να κάνουν. Παρόλο που η σχολαστικότητά του κάποιες φορές μπορεί να είναι υπερβολική, τον αγαπάμε επειδή μπορεί πραγματικά να οδηγήσει οποιοδήποτε project στην επιτυχία.