Το καλοκαίρι για πολλούς είναι η περίοδος που κάνουν μια επανεκκίνηση, ρίχνουν άλλη μια ματιά στους στόχους που είχαν βάλει το προηγούμενο καλοκαίρι και βλέπουν κατά πόσο τους έχουν επιτύχει. Είναι επίσης αυτή η περίοδος που κάποιοι κάνουν όνειρα για τη νέα σεζόν που ξεκινάει το Σεπτέμβρη. Κάποια από αυτά πραγματοποιούνται και κάποια όχι, ή έστω όχι τόσο άμεσα όσο θα ήθελαν.

Εάν είσαι και εσύ στη φάση που περνάς το καλοκαίρι σου κάνοντας όνειρα, εδώ θα δεις ποιων τριών ζωδίων τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, και μάλιστα μέχρι το τέλος αυτού του μήνα!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Υπάρχουν πολλά που αγαπάς: τα ζώα, την τέχνη, τη δημιουργία. Kαι παρόλο που σε γενικές γραμμές είσαι ικανοποιημένος από τα ενδιαφέροντά σου νιώθεις πως πια δεν σε ικανοποιούν. Θέλεις να βρεις κάτι που να είναι νέο και πιο “αληθινό”. Και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Τώρα είναι η ώρα να πραγματοποιήσεις κάποιο σου όνειρο ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία του.

Τώρα είσαι επίσης σε θέση να βοηθήσεις με επιτυχία κάποιον που αγαπάς ή κάποιον που δεν ξέρεις και τόσο καλά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Λατρεύεις την επικοινωνία. Και μέχρι το τέλος του μήνα θα επικοινωνήσεις με όλα τα άτομα που αγαπάς και ίσως μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να το κάνεις.

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να πάρουν οι ιδέες σου σάρκα και οστά. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου και θα δεις πως θα δικαιωθείς.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Όλα τα όνειρά σου περιλαμβάνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Δεν θέλεις τίποτα περισσότερο από το να ξέρεις πως όλοι όσοι αγαπάς είναι υγιείς και ευτυχισμένοι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχεις όλη την ευχαρίστηση να βλέπεις συνεχώς αυτό σου το όνειρο να έχει γίνει πραγματικότητα. Όλοι γύρω σου είναι καλά, και σου δείχνουν την αγάπη τους. Τώρα είσαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γενέθλιος χάρτης: τι μπορεί να σου μάθει