Υπάρχει μια αστρολογική αλλαγή που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες και αυτή είναι η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Συγκεκριμένα, από τις 25 Απριλίου ως και τις 4 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα. Μη φρικάρεις. Δεν έχει καμία σχέση με τα vibes του Ερμή όταν είναι ανάδρομος. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της γέννησης, της μεταμόρφωσης και της αποκατάστασης. Οπότε αυτή η διέλευση υπόσχεται θεραπεία από τραύματα και αλλαγή στην προσωπική σου ζωή και γενικότερα, στον κόσμο που σε περιβάλλει.

Ο Πλούτωνας είναι ο πιο αμφιλεγόμενος πλανήτης

Στην αστρολογία, η ενέργεια του Πλούτωνα φέρνει αναταραχές σε σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πια, μόνο για να τις βελτιώσει. Όταν κινείται ανάδρομος, σε βάζει σε διαδικασία να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να αποδεχτείς τη σκοτεινή σου πλευρά.

Τι ακριβώς να περιμένεις όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος;

Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Ωστόσο η διέλευσή του περισσότερο φέρνει στο φως πράγματα που ήδη ξέραμε. Ψέματα του παρελθόντος θα αποκαλυφθούν και θα μάθουμε σκληρές αλήθειες, ακόμα και κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις. Μπορεί να περιλαμβάνουν drama όλες αυτές οι διαδικασίες, αλλά το τέλος θα είναι ευχάριστο. Αυτό που ζητάει ο Πλούτωνας είναι να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Να αφήσουμε ψεύτικες φιλίες και projects που δε δουλεύουν πια για εμάς. Με λίγα λόγια να κάνουμε χώρο στη ζωή μας για κάτι καλύτερο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ανάδρομος Πλούτωνας μας καλεί να θεραπευτούμε και να επικοινωνήσουμε. Θα δούμε ανθρώπους να συνεργάζονται για να λύσουν αδικίες, σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή είναι μια καλή περίοδος να πλησιάσουμε τους φίλους μας, να λάβουμε μέρος σε μια ομάδα με έναν μεγαλύτερο σκοπό, να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο. Να ενωθούμε κάτω από έναν κοινό, μεγαλύτερο σκοπό.

Πληροφορίες: cosmopolitan.com
featured image: StyleCaster