Τα ’80s vibes, η νέον ατμόσφαιρα και τα πολύχρωμα κολάν θα σε προϊδέαζαν για μια ανάλαφρη νοσταλγία προηγούμενων δεκαετιών. Ωστόσο, η νέα σειρά Physical σκάβει λίγο πιο βαθιά και θίγει ένα θέμα για το οποίο ελάχιστοι μιλούσαν μερικά χρόνια πριν.

H Sheila του Physical βρίσκει τον εαυτό της μέσα από την αερόβια γυμανστική

Η ίδια είναι παντρεμένη αλλά όχι και τόσο χαρούμενη με τις έως τώρα επιλογές της. Ζει σε έναν καταπιεστικό γάμο, με έναν σύζυγο που δεν την καταλαβαίνει και προσπαθεί ακόμη να ανακαλύψει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει εκείνη. Παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει τις διατροφικές διαταραχές, που τότε σίγουρα δεν αποκαλούνταν έτσι και κάνεις δεν πίστευε ότι υπήρχαν. Η σχέση της με το σώμα της δεν είναι και η καλύτερη και όλα μοιάζουν να είναι εναντίον της.

Όταν όμως ανακαλύπτει τα οφέλη της αεροβικής άσκησης, η ζωή της αλλάζει. Όλοι θυμούνται τον χαμό που έκαναν οι ατελείωτες κασέτες με βίντεο αεροβικής που υπήρχαν σε κάθε σπίτι. Κάπως έτσι και η Sheila, μέσα από αυτή την άσκηση βρίσκει τον εαυτό της και αποφασίζει ότι θέλει να το ακολουθήσει ως επάγγελμα.

Η αφήγηση της Sheila είναι το δυνατό σημείο της σειράς

Την ιστορία της Sheila την βλέπουμε μέσα από τα δικά της μάτια. Έτσι έχουμε την ευκαιρία ως θεατές να ακούσουμε και τις σκέψεις που οι άλλοι ήρωες αγνοούν εντελώς. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε πόσο καταπιεσμένη νιώθει η ίδια ούσα νοικοκυρά και πόσο θα ήθελε αυτό να αλλάξει άμεσα. Καταλαβαίνουμε όμως και πόσο φοβάται τις αλλαγές, δεδομένης της έως τώρα ζωής της.

Κάποιοι έως τώρα δυσαρεστήθηκαν από την ειλικρίνεια της σειράς. Η Sheila είναι μια ηρωίδα δυσαρεστημένη από τη ζωή της που θέλει να κάνει μια φρέσκια αρχή. Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, πολλές φορές φτάνει στα άκρα, κάνει λάθη και τρώει τα μούτρα της. Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος φαίνεται να αξίζει.

Η σειρά είναι διαθέσιμη για streaming στην πλατφόρμα του AppleTV+.