Με πηγή τον καλλιτεχνικό πειραματισμό και με εφόδια την εκλεπτυσμένη τεχνική του μακραμέ, τα αξεσουάρ Petalooda γνωρίζουν πως να πετούν σε νέες ιδέες. Με χαρακτηριστικό τους τα έντονα κρόσσια, τα αξεσουάρ Petalooda κερδίζουν τις εντυπώσεις και δίνουν το φιλί της ζωής και στο πιο minimal style.

Ένα λογοπαίγνιο στο brandname, ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα έντονα με δικό τους χαρακτήρα. Πως προέκυψε λοιπόν η Petalooda;

Η αφετηρία μου ήταν μία χάρτινη ανακάλυψη. Μια τεχνική με ρίζες από το Μεξικό, που επιτρέπει τη δημιουργία αντικειμένων μέσω της αναδίπλωσης ανακυκλώσιμου χαρτιού. Η αρχή λοιπόν έγινε με μία τσάντα, που όμως εξελίχθηκε τεχνικά και αισθητικά κι έγινε αγαπητή από πολλούς. Ωστόσο, η επιθυμία μου για κάτι πιο καινοτόμο και με προσωπικές αναφορές, σε συνδυασμό με μια βαθιά αγάπη για δημιουργία και πειραματισμό με οδήγησαν στην Petalooda.

Έντονα χαρακτηριστικά κρόσσια σε πολλά σας σχέδια λειτουργούν σαν μια προσωπική σφραγίδα του brand. Πως προέκυψε η ιδέα για το συγκεκριμένο σχέδιο;

Ουσιαστικά η Petalooda γεννήθηκε όταν ανακάλυψα την τεχνική του μακραμέ. Η  ιδέα ήταν να δημιουργηθεί κάτι φρέσκο και πρωτότυπο. Να υπάρχει το στοιχείο του χειροποίητου και να μπορώ να πειραματιστώ. Τα κρόσσια είναι το αποτέλεσμα του πειραματισμού μου με την τεχνική του μακραμέ. Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο σχέδιο και τα κρόσσια ταυτίστηκαν με την Petalooda.

21369595_1479960158747709_1256949583630466172_n

Τι ετοιμάζετε για τη νέα συλλογή σας και ποιες είναι οι τάσεις που θα λέγατε πως σας κέρδισαν φέτος;

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 εκτός από καινούργιους χρωματικούς συνδυασμούς και διαφορετικά δέρματα, έχει και καινούργια σχέδια.

Ο κόσμος έχει απλοποιήσει τη ζωή του και συγχρόνως και τον τρόπο που ντύνεται στην καθημερινότητά του. Στηριζόμενη, λοιπόν, στην τάση “all day classic”, διαμόρφωσα τσάντες κατάλληλες για τη όλη την ημέρα!

18010773_1369014896508903_8558718868514665015_n

Πως είναι το κορίτσι Petalooda;

Είναι άνετο, ελεύθερο, τολμηρό και με ξεχωριστή προσωπικότητα. Είναι έτοιμο να διαγράψει την δίκη του πορεία αναγέννησης!

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα κομμάτια σας;

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή Petalooda στο www.petalooda.gr, στο e-shop www.shelosttheplot.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Eλλάδα.