Ο Pere Rodriguez θα μπορούσε να είναι ο γείτονάς σου, ο συνάδελφός σου στη δουλειά ή το αγόρι της καλύτερής σου φίλης. Είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας μόνο που αυτή η πόρτα βρίσκεται σε ένα σπίτι κάπου στην Ισπανία. Εκεί όπου έφτιαξε πρόσφατα κάτι πολύ ξεχωριστό που μας έκανε να τον προσέξουμε και να τον ψάξουμε! Τι είναι αυτό; Έφτιαξε την ιστορία του αγαπημένου μου/σου/μας Μικρού Πρίγκιπα με τη βοήθεια των Pplaymobil. Αξιοποίησε δηλαδή τις φιγούρες του παιχνιδιού  για να “πει” μια από τις πιο γνωστές ιστορίες των παιδικών μας χρόνων. Γιατί, σε όποια ηλικία κι αν έχεις διαβάσει το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ είναι το παιδί, αυτό που είσαι ή αυτό που κρύβεις μέσα σου, στο οποίο απευθύνεται.

mikrosprigipas2 Σαφέστατα, το αγαπημένο βιβλίο του Pere είναι “Ο Μικρός Πρίγκιπας”. Μας το επιβεβαίωσε ο ίδιος όπως και το ότι λατρεύει τα Playmobil και για αυτό έχει γίνει ένας από τους πιο “δυνατούς” συλλέκτες. Πρόσφατα, οι δύο αυτές αγάπες ενώθηκαν σε ένα εντυπωσιακό έργο που αποτέλεσε τη βιτρίνα στην επιχείρηση μιας φίλης του διατροφολόγου. “Ήταν μέρος ενός διαγωνισμού. Κερδίσαμε το πρώτο βραβείο”, μας λέει.

Tο βραβείο ήταν η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι έχει κάνει φοβερή δουλειά αλλά και τα σχόλια των φίλων του στα social media επίσης. Ο ίδιος τα δέχεται με σεμνότητα και μας δηλώνει πώς είναι ερασιτέχνης συλλέκτης Playmbol και ερωτευμένος με τον Μικρό Πρίγκιπα”. Και πολύ φίλος μας!

mikrosprigipas4

mikrosprigipas3

mikrosprigipas1

https://www.instagram.com/pereespele/