Θα θέλαμε πάρα πολύ, να ζούσαμε κάποια στιγμή, λίγο πολύ ένα ρομάντζο, μια σχέση, ένα φλερτ σαν εκείνα στις σειρές που αγαπήσαμε. Πόσες φορές, δεν έχουμε αναστενάξει βλέποντας το αγαπημένο μας ζευγάρι στην εκάστοτε σειρά;

Ξεχωρίσαμε κάποιες σειρές, ελληνικές και ξένες και σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά ζευγάρια. Κάποια είναι λίγο έως πολύ προβλέψιμα, ενώ για κάποια άλλα ίσως οι απόψεις να διίστανται.

1. Δήμητρα και Θοδωρής, Σ’ αγαπώ- Μ’ αγαπάς

Διαφορετικοί μεταξύ τους σε πολλά, αλλά καταφέρνουν και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Είναι αυτοκόλλητοι και ας γκρινιάζουν. Θίγουν ζητήματα, μητρότητας, γάμου και σεξ και είναι ρεαλιστές ότι κάθε σχέση έχει σκαμπανεβάσματα και δεν είναι όλα ρόδινα. Νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και έχουν χτίσει τη σχέση τους με βάση το χιούμορ τους και την ειλικρίνεια τους, ενώ είναι ο ορισμός: «Αγαπώ τον άλλον και με τα ελαττώματα του».

2. Στέλλα και Σωτήρης, Είσαι το Ταίρι μου

Μπορεί να φαίνονται αταίριαστοι, αλλά αν γίνει αυτό το κλικ που λέμε, αν μιλήσει η ψυχή… Όλα αλλάζουν. Τα βλέμματα, οι σπόντες, το δήθεν μίσος για να κρυφτούν από τα πραγματικά τους συναισθήματα, είναι η δική τους και μοναδική γλώσσα επικοινωνίας. Κρατιούνται με νύχια και με δόντια να κρύψουν τη καψούρα που μεγαλώνει. Ώσπου φτάνει η στιγμή, που πέφτουν οι μάσκες και τότε όλα είναι καλύτερα. Απλοί και ειλικρινείς στο τέλος ( και ας ξεκίνησαν με ένα σωρό ψέματα), σπάνε πολλά ταμπού και στερεότυπα της δήθεν κοινωνίας, για να δηλώσουν ότι όταν υπάρχει έρωτας, όλα τα άλλα διαγράφονται.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @actors_.fp

3. Χριστίνα και Αντώνης, Dolce Vita

Είναι γλυκιά η ζωή κα έχει άρωμα γυναίκας. Η Χριστίνα και ο Αντώνης, αποτελούν άλλο ένα αταίριαστο ζευγάρι, που ξεκίνησε κάτω από ψέματα, διάφορα κρυφτό και υποκρισίες. Σήκωσαν το ανάστημα τους και ας είχαν αρκετά χρόνια διαφοράς. Σπάσανε και εκείνοι τη σειρά τους κάθε ταμπού και το έσκασαν μαζί. Και ας μην είχε Happy End, σηκώθηκαν, έριξαν μια μούντζα σε όλα και έζησαν όπως τους πρόσταξε το συναίσθημα τους.

4. Monika και Chandler, Friends

Μπορεί να είχαν ως ζευγάρι πιο συγκινητικό φινάλε, o Ross με την Rachel, παρόλα αυτά, ψηφίζω δαγκωτό Monika με Chandler. Όντας φίλοι χρόνια, μια νύχτα σε ξένη χώρα τους έφερε κοντά. Και ενώ το ξεκίνησαν χαλαρά, κατέληξε στο πιο σοβαρό δεσμό, με το πιο ωραίο «Σ’ αγαπώ» του Chandler στη Μόνικα με το κεφάλι της μέσα σε γαλοπούλα και τη πιο συγκινητική πρόταση γάμου. Έκοβαν και έραβαν τέλεια μεταξύ τους, αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον στα εύκολα και στα δύσκολα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

5. Lily και Marshall, How I Met Your Mother

Ίσως το «Για πάντα Μαζί», να ισχύει για κάποιους ανθρώπους, και ας επρόκειτο για τηλεοπτικό ζευγάρι… Ήταν ότι πιο γλυκό να τους βλέπεις να μεγαλώνουν μαζί από το πανεπιστήμιο και να στήνουν τη δική τους οικογένεια. Είχαν τους δικούς τους άγραφους κανόνες ως ζευγάρι και πάλευαν για ένα κοινό στόχο: να στήσουν μια ζωή μαζί, που θα συμβαδίζει με τα ‘’θέλω’’ και των δύο… Σέβονται ο ένας τον άλλον, μιλάνε με τα μάτια και ζούνε ο ένας για τον άλλον.