Το Peaky Blinders προστέθηκε στη λίστα με τις αμέτρητες σειρές και ταινίες που είδαν τις παραγωγές τους να παγώνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η πέμπτη της σεζόν κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019 κι έπειτα δεν είχαμε μία σαφή εικόνα για την συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο, πλέον έχουμε μερικά πολύ καλά νέα που μπορούμε να μοιραστούμε.

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022

Η σειρά κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 6ης σεζόν το περασμένο καλοκαίρι κι έκτοτε προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι πως η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο του 2022, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ειδικά μετά την απώλεια της Helen McRory, είναι άγνωστο το πως θα συνεχιστεί η ιστορία των Peaky Blinders χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό και ηρωίδα.

Η ιστορία θα συνεχιστεί και μετά την 6η σεζόν

Αρχικά, είχε αποφασιστεί για τη σειρά πως θα συνέχιζε για 6η και 7η σεζόν. Ωστόσο, οι δημιουργοί θεώρησαν σκόπιμο να κλείσουν αυτόν τον κύκλο με μία ταινία, παρά με μερικά νέα επεισόδια. Έτσι μετά το τέλος του 6ου κύκλου, θα περιμένουμε και επίσημα την πρώτη και τελευταία ταινία των Peaky Blinders.

Ο Thomas Shelby και η παρέα του θα βρεθούν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη για να αποχαιρετίσουν το κοινό τους με τον καλύτερο τρόπο. Δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες πληροφορίες για την ιστορία που θα δούμε στους κινηματογράφους, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας πιθανότατα θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επομένως μπορούμε να περιμένουμε ότι ο 6ος κύκλος που πρόκειται να κυκλοφορίσει σύντομα, θα είναι και η αρχή του τέλους για την οικογένεια των Peaky Blinders.

H ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της την επόμενη χρόνια. Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο χρόνια από τώρα για να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι τότε, ο 6ος κύκλος θα γεμίσει αυτό το κενό.