Εάν έχεις γεννηθεί την εποχή του Παρθένου ή έχεις κάποιον Παρθένο στον κοινωνικό σου περίγυρο τότε ξέρεις πολύ καλά γιατί αυτό το ζώδιο είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένο με το άγχος, το στρες, την τελειομανία.

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι, πολύ οργανωμένοι, εργατικοί και αποτελεσματικοί.

Ένας Παρθένος είναι το άτομο που θέλεις να προσλάβεις γιατί πάντα θα δουλεύει σκληρά, και θα κάνει μάλιστα και σπουδαία δουλειά. Ωστόσο, μερικές φορές δεν μπορεί να αντιληφθεί τη δική του αξία και συχνά τον εκμεταλλεύονται στο χώρο εργασίας του. Περιμένουν από αυτόν να δουλεύει πιο σκληρά από τους άλλους, γιατί ο ίδιος έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό μπορεί να του προκαλέσει πολύ άγχος όμως διότι η υπερβολική δουλειά τον οδηγεί σε μια γενική δυσαρέσκεια για τη ζωή του. Ο Παρθένος είναι πολύ επιρρεπής στην εξάντληση εάν δεν καταφέρει να διατηρήσει τη ζωή του υπό έλεγχο.

Οι περισσότεροι Παρθένοι είναι επίσης γνωστό ότι πάσχουν από κοινωνικό άγχος, γενικευμένο άγχος, και διάφορες φοβίες. Μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επιλεκτικοί και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γίνουν τα πράγματα, ο δικός τους. Σπάνια μπορούν να δουν τις καταστάσεις και από την οπτική γωνία των άλλων.

Οι Παρθένοι επίσης συνήθως υποφέρουν από στομαχικά ή πεπτικά προβλήματα λόγω του μόνιμου άγχους τους. Μπορεί επίσης να έχουν προβλήματα με το συκώτι τους. Ίσως επίσης να υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές.

Όσον αφορά τις ερωτικές τους σχέσεις, συνήθως βρίσκονται σε αλληλοεξαρτώμενες σχέσεις.

Εάν είσαι λοιπόν Παρθένος, πάρε μερικές βαθιές ανάσες, φτιάξε μια σπιτική λεμονάδα ή κάποιο χαλαρωτικό ρόφημα και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Το ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα δεν σημαίνει πως πρέπει ή πως είσαι αναγκασμένος να τα κάνεις. Βάλε προτεραιότητα την υγεία σου γιατί το υπερβολικό άγχος ποτέ και πουθενά δεν θα σε ωφελήσει Παρθένε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με κάποιο τρόπο αυτά τα 3 ζώδια καταφέρνουν να είναι πάντα επιτυχημένα