Τι χρειάζεσαι:

1 φλιτζάνι τεκίλα

1 ⅓ φλιτζάνια πουρέ ροδάκινου (2-3 μέτρια ροδάκινα)

¼ φλιτζάνι χυμό lime

⅓ φλιτζάνι σιρόπι αγαύης

3 κούπες πάγο

1 φλιτζάνι ανθρακούχο νερό

αλάτι, ζάχαρη για το χείλος

Φύλλα μέντας και φέτες ροδάκινου ως γαρνιτούρα

Πώς θα το φτιάξεις:

Σε μια μεγάλη κανάτα βάζουμε μαζί την τεκίλα, το πουρέ ροδάκινου, τον χυμό lime και το σιρόπι αγαύης. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.

Μόλις είστε έτοιμοι για σερβίρισμα, προσθέτουμε τον πάγο και το ανθρακούχο νερό. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα.

Τρίβουμε μια φέτα lime γύρω από την άκρη των ποτηριών και βουτάμε τα σε ένα πιάτο γεμάτο με αλάτι ή κρυσταλλική ζάχαρη.

Ρίχνουμε το μείγμα στα ποτήρια και γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.