Εδώ μιλάμε για Stranger Things. Δεν θα σου πούμε απλά ότι χθες κυκλοφόρησε το πολυπόθητο τρέιλερ για την 3η σεζόν της σειράς. Θα ήταν σαν να σου λέμε ότι η Γη γυρίζει. Ας τονίσουμε απλά κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί και να σου ξέφυγαν.

Αρχικά να πούμε ότι επιστρέφει την 4η Ιουλίου, που μπορεί για την Ελλάδα να μην είναι καμιά μέρα γιορτής όπως για την Αμερική, θα γίνει όμως φέτος με τη σειρά. Το τρέιλερ ξεκινά και νομίζεις ότι σε βάζει κατευθείαν στα βαθιά με τον Dustin να παρατηρεί τα παιχνίδια του όλα να κατευθύνονται μόνα τους προς μια κατεύθυνση. Βέβαια, δεν είναι κάτι άλλο από ένα απλό reunion της παρέας. Η παρέα όμως, με 2 ζευγάρια μέσα πλέον, δεν είναι όπως ήταν και αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο που τους κοιτά όλους σε κάποια φάση ο Dustin. Βέβαια ο Dustin απ’ότι φαίνεται έχει ακόμα τον Steve φίλο. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί αναπτύχθηκε αυτή η φίλια αλλά για κάποιο λόγο σε όλους αρέσει.

Επίσης υπάρχει και αυτή η σκηνή με τον Will που είναι πέρα για πέρα αγχωτική. Ξέρουμε ότι όποτε βλέπουμε τον Will έτσι δεν είναι για καλό. Και μετά το στιγμιότυπο με τον Will αρχίζει το Stranger Things που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Έχουμε την εμφάνιση ενός τύπου που θυμίζει λίγο FBI και είναι προφανές ότι κάτι ψάχνει. Μήπως είναι ο ίδιος που καρφώνει μια ένεση στο λαιμό του Steve επίσης; Πολύ πιθανό.

Η πιο απροσδόκητα badass στιγμή είναι αυτή που βλέπουμε την μικρή αδερφή του Lucas σε ρόλο πράκτορα. Φέρνει κάτι από Die Hard. Πάντα το ξέραμε ότι αυτό το κορίτσι είχε προοπτικές.

Σε αντίθεση βέβαια με την αδερφή του Lucas, υπάρχει ο Billy που ποτέ δεν συμπαθήσαμε. Και τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Billy μιας και φαίνεται στο ντους να βλέπει στο χέρι ένα αλλόκοτο σημάδι. Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό με το τέρας που φαίνεται πολύ χειρότερο από το Demogorgon στο νοσοκομείο; Θα μάθουμε σε λίγους μήνες.

Όποια και να είναι η καινούρια δύναμη που θα ταρακουνήσει το Hawkins, αυτό το καλοκαίρι δεν θα τους περάσει σίγουρα αδιάφορο. Όταν μάλιστα φαίνεται πως η παρέα αποφάσισε να ζήσει μια νορμάλ ζωή. Νορμάλ και Hawkins βέβαια δεν πάνε πλέον μαζί.

https://www.youtube.com/watch?v=ykOOj2xp-Ws
Featured Image: billboard.com