Το ροζ γενικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως είναι ένα συγκεκριμένο ροζ, το πιο pastel, το πιο dusty, που έχει μπει δυναμικά στις εμφανίσεις μας και δε σταματάει να κάνει θραύση. Αναβίωσε πριν τρία χρόνια στις street style εμφανίσεις και από τότε που επέστρεψε, δε λέει να φύγει. Το millennial pink, όπως ονομάστηκε λόγω της δημοφιλούς επικράτησής του, είναι μία απόχρωση του ροζ, που δεν είναι πολύ επιτηδευμένη, αντιθέτως είναι απαλή αλλά εντυπωσιακή. Χωρίς να είναι βαρετή και άτονη, ταιριάζει σχεδόν με όλα.

Παρόλο που η Pantone ανακοίνωσε το μωβ (Ultra Violet) και το κοραλί (Living Coral) ως «Χρώμα της Χρονιάς», το millennial pink εξακολουθεί να παραμένει ένα χρώμα που επιλέγεται πιο πολύ. Δεν φαίνεται να είναι έτοιμο να εκθρονιστεί σύντομα.

Αν λοιπόν, σκέφτεσαι πώς θα το ξαναφορέσεις, τόσο πολύ που έχει ήδη φορεθεί και ψάχνεις νέους τρόπους να το επαναφέρεις στα outfits σου την άνοιξη, δοκίμασε να παίξεις με συνδυασμούς. Με το πορτοκαλί θα δημιουργήσεις έναν πολύ ενδιαφέρων συνδυασμό. Ταιριάζουν άψογα και θα δώσουν fun διάθεση στο look.

Δες παρακάτω πώς θα εντυπωσιάσεις με αυτό το φωτεινό color combination τους ανοιξιάτικους μήνες.

popsugar

Συνδύασε στο outfit σου τα δύο αυτά χρώματα, που δένουν τόσο αρμονικά δημιουργώντας ένα τέλειο color blocking.

Μπορείς να δοκιμάσεις ένα total millennial pink look με μία νότα πορτοκαλί επιλέγοντας παπούτσια ή τσάντα σε αυτό το χρώμα.

Φόρα, εκτός από millennial pink κομμάτια, και άλλη απόχρωση του ροζ και αξεσουάρ σε τόνους του πορτοκαλί.

Διάλεξε ένα statement κομμάτι που συνδυάζει το millennial pink και το πορτοκαλί. Συμπλήρωσε με neutral αποχρώσεις όπως μαύρο, λευκό, καφέ ή γκρι.