Κοσμήματα κομψά, ιδιαίτερα και κυρίως διαχρονικά. Κοσμήματα που έχουν από πίσω τους μια ιστορία και δημιουργήθηκαν για να σε συνοδεύσουν στη δημιουργία της δικής σου ιστορίας. Αυτά είναι τα κοσμήματα της Nikiforidis Jewelry.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Δουλεύοντας σε εργαστήρια κοσμημάτων υψηλού επιπέδου από το 1983 ο Βασίλης Νικηφορίδης ίδρυσε το 1989 το δικό του εργαστήριο χρυσοχοΐας στην Αθήνα. Το 2009 ήρθε και το κατάστημα λιανικής στο Κολωνάκι.

Η Κατερίνα Νικηφορίδη πάντα ήξερε ότι θα ακολουθούσε τα χνάρια του πατέρας της, και έτσι έγινε. Λαμβάνοντας υπόψη την πολυετή εμπειρία, το 2019 ανέλαβε τη διαχείριση του καταστήματος λιανικής.

Έμπνευση τους αποτελεί η δυναμική σύγχρονη γυναίκα και μοναδικός σκοπός τους η διαχρονικότητα και η υψηλή ποιότητα.

Τα κοσμήματα της Nikiforidis Jewelry είναι από χρυσό αλλά και ασήμι και όλες οι συλλογές χαρακτηρίζονται από μια μίνιμαλ διάθεση. Έτσι καταφέρνουν τα κοσμήματα να συμβαδίζουν με την εποχή αλλά ταυτόχρονα να μην χάνουν τη διαχρονικότητά τους.

Bolds & Dots

Αυτές είναι οι δύο νέες συλλογές που ήρθαν για να σου δείξουν πως το απλό, μίνιμαλ στιλ δεν είναι πάντα βαρετό.

Η συλλογή Bold είναι εμπνευσμένη από την τολμηρή, ανεξάρτητη αλλά και συγχρόνως style-consious γυναίκα, που τα κοσμήματά της θέλει να αποπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, όπως η ίδια.

Η συλλογή Dots είναι εμπνευσμένη από το πολύχρωμο ταξίδι που κάνουμε στη ζωή. Το σχέδιο απλό, όπως οι κουκίδες που ενώνουμε για να προχωρήσουμε. Αυτές χρωματίζονται με ημιπολύτιμες πέτρες, τοπάζι, αχάτη κλπ.

Μία ακόμη αγαπημένη μας συλλογή είναι αυτή των μενταγιόν με τα ζώδια. Και εάν πιστεύεις πως είναι αργά για ένα μενταγιόν-γούρι για τη νέα χρονιά τότε μάλλον δεν έχεις δει ακόμη τη συλλογή με τα chili necklaces.

Θα βρεις όλα τα κοσμήματα στο e-shop καθώς και στο φυσικό τους κατάστημα, Λουκιανού 21, Κολωνάκι.

Facebook | Instagram