Μπορεί ο Αύγουστος να φτάνει στο τέλος του αλλά στην Ελλάδα το καλοκαίρι τελειώνει επίσημα σε τουλάχιστον ένα μήνα από τώρα. Και ίσως τώρα μάλιστα να είναι ο ιδανικός καιρός, όσον αφορά τη θερμοκρασία αλλά και την πολυκοσμία για να απολαύσεις τη θάλασσα.

Εάν λοιπόν ετοιμάζεσαι για μια ολοήμερη εξόρμηση στην παραλία, μόνη ή με παρέα, εδώ θα δεις τι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου. Μπορείς να το δεις σαν μια λίστα για να τσεκάρεις πως δεν έχεις ξεχάσεις κάτι κάθε φορά που οργανώνεις μια ολοήμερη εκδρομή!

Ψυγειάκι με νερό και σνακ

Εάν θέλεις να λείπεις όλη την ημέρα από το σπίτι και μάλιστα να βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου δεν θα μπορείς να προμηθευτείς κρύο νερό ή κάποιο σνακ τότε θα πρέπει να έχεις προνοήσει από πριν.

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να έχεις μαζί σου ψυγειάκι, μια ισοθερμική τσάντα θα κρατήσει σίγουρα το νερό και τα σνακ σου δροσερά για πολλές ώρες.

Πετσέτα ή ψάθα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη a n a s k e l a (@_anaskela_)

Η πετσέτα είναι απαραίτητη στην παραλία αλλά έχε στο νου σου πως εάν οργανώνεις μια εκδρομή σε ανοργάνωτη παραλία θα πρέπει να έχεις μαζί σου και κάτι για να κάθεσαι. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης, μια ψάθα ή ένα καρεκλάκι. Επίσης ιδανικά θα πρέπει να έχεις μαζί σου και τη δική σου ομπρέλα για να προστατεύεσαι από τον ήλιο.

Αντηλιακό

Μπορεί να νομίζεις πως το να βάλεις αντηλιακό πριν φύγεις από το σπίτι μπορεί να σε κρατήσει προστατευμένη από τον ήλιο για όλη την ημέρα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Τα αντηλιακά σου -σώματος, προσώπου και μαλλιών- θα πρέπει να τα έχεις μαζί σου και να τα ανανεώνεις όσες ώρες μένεις στην παραλία.

Γυαλιά ηλίου και καπέλο

Δύσκολο να ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου θα μας πεις αφού μόλις βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού σου καταλαβαίνεις πόσο τα έχεις ανάγκη. Για να είσαι σίγουρη όμως ρίξε και μια τελευταία ματιά στην τσάντα σου.

Επίσης, μην ξεχνάς πως πρέπει να φοράς πάντα καπέλο όταν είσαι στην παραλία αφού η ηλίαση καραδοκεί!

Ακουστικά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Public (@public_stores)

Σε περίπτωση που είσαι μόνη στην παραλία ίσως μετά από λίγες ώρες να βαρεθείς το κολύμπι και να θέλεις να χαλαρώσεις. Τα ακουστικά σου είναι απαραίτητα για να ακούσεις τη μουσική που σου αρέσει ή το αγαπημένο σου podcast.

Βιβλίο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Key Books (@keybooksgr)

Είτε μόνη, είτε με παρέα το βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά για μια ημέρα στην παραλία. Φρόντισε μόνο να είσαι σε ένα σκιερό μέρος γιατί πολύ συχνά παρασυρόμαστε από ένα ωραίο μυθιστόρημα και δεν βλέπουμε τον ήλιο που μας καίει το σώμα.

Power Bank

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xiaomi Greece (@xiaomi.greece)

Είπαμε για ακουστικά τα οποία προφανώς θα συνδέσεις στο κινητό σου. Τι γίνεται όμως με την μπαταρία του κινητού σου που μετά από λίγες ώρες αρχίζει να σε αποχαιρετάει; Για να μην έχεις το άγχος ένα φορτισμένο power bank θα σώσει σίγουρα την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Rachi: το εστιατόριο που συνδυάζει τη φιλοξενία με ένα ταξίδι στη γαστρονομία