Αν κρίνουμε από το φετινό μας καλοκαίρι, ο Αύγουστος και το Netflix θα κάνουν πολύ καλή παρέα. Ναι, για εσένα λέω που ούτε τα ασπρογάλαζα νησιά επισκέφθηκες, και στο γραφείο έμεινες και όλη μέρα κάτω από το κλιματιστικό είσαι. Αν σε παρηγορεί, σκέψου και όλους αυτούς εκεί στα γραφεία του Netflix, που επίσης δουλεύουν για να έχεις εσύ να περνάς τις καλοκαιρινές σου ώρες.

Φέτος τον Αύγουστο, θα δούμε -επιτέλους- νέες σεζόν από τις αγαπημένες μας σειρές. Θα δούμε όμως και κάποια Netflix Originals που αξίζουν την προσοχή μας.

1. Οtherhood – 2 Αυγούστου

Τι γίνεται όταν η έννοια “Motherhood” μετατρέπεται σε “Otherhood”; Τρεις μητέρες και φίλες που νιώθουν παραμελημένες από τους γιους τους την Ημέρα της Μητέρας αποφασίζουν να τους επισκεφτούν στη Νέα Υόρκη. Εκεί όμως θα καταλάβουν ότι οι ζωές των γιων τους έχουν αλλάξει από τότε που έφυγαν από το σπίτι. Οι δικές τους, ωστόσο, όχι και τόσο πολύ. Κι αυτό είναι που θα πρέπει να δουλέψουν στη συνέχεια.

2. Dear White People – 3η Σεζόν στις 2 Αυγούστου

Μια σειρά βασισμένη στην ομώνυμη ταινία για κάποιους έγχρωμους φοιτητές πανεπιστημίου που περιβάλλονται παντού από λευκούς. Αυτό, βέβαια, έχει και τις συνέπειες του. Εκείνοι μιλούν για αυτές με τον δικό τους τρόπο. Αν έχεις δει τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς ξέρεις ότι είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη κωμωδία και το δράμα. Ή ότι είναι καλύτερο να αντιμετωπίζουμε το δράμα με κωμωδία. Αν πάλι δεν την έχεις δει, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για binging φέτος το καλοκαίρι.

3. Cable Girls – 4η σεζόν στις 9 Αυγούστου

Όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
bustle.com

Η πρώτη ισπανική σειρά που γυρίστηκε αποκλειστικά για την πλατφόρμα, ως Netflix Original. Είναι επίσης η σειρά που μας κέρδισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Βλέποντας μια άλλη εποχή της Ισπανίας, τις προσπάθειες για την χειραφέτηση των γυναικών και πολλά ακόμα στοιχεία που φαντάζουν γνώριμα ακόμα και στις μέρες. Και όλα αυτά μέσα από την ιστορία της Alba και των φίλων της με επίκεντρο μια τηλεφωνική εταιρεία και ένα παρελθόν που επιμένει να γίνεται παρόν. Περιμένουμε καιρό την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς και ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

4. GLOW – 3η σεζόν στις 9 Αυγούστου

https://www.youtube.com/watch?v=xQaCxIJX0J0&t=5s

Αν κάτι ζηλεύουμε στη σειρά GLOW, αυτό είναι τα vibes των πρωταγωνιστριών. Και γενικά η όλη ατμόσφαιρα των 80s. Στη νέα σεζόν όμως το σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψουμε και το Las Vegas. Αν κάτι εγγυάται την επιτυχία αυτής της σειράς είναι ότι οι δημιουργοί είναι οι ίδιοι με το Orange is the New Black. Τι άλλο να ζητήσουμε, πες μας. Μπορεί να μην φημίζεται για την πλοκή της, αλλά μας κερδίζει στις εικόνες.

5. Mindhunter – 2η σεζόν στις 16 Αυγούστου

Όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
digitalspy.com

Εκεί που νομίζαμε ότι το Mindhunter δεν θα ξαναεπιστρέψει, βγήκε η ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν. Περίπου 2 χρόνια μετά την πρώτη, ακόμα θυμόμαστε κάθε επεισόδιο απ’έξω, καθώς και τα συναισθήματα που μας προκαλούσε. Επίκεντρο αυτής της σεζόν που έρχεται είναι οι φόνοι της Ατλάντα μεταξύ 1979 και 1981 και ο Τσαρλς Μάνσον. Λίγο πολύ ξέρουμε την πραγματική ιστορία, μένει να δούμε πως θα την αντιμετωπίσει ο αγαπημένος μας Mindhunter.

featured Image: vanityfair.com