Πριν φτάσεις στο ζώδιό σου άνοιξε ατζέντα και σημείωσε τις παρακάτω ημερομηνίες όπως τις μοιράστηκαν οι αστρολόγοι Jake RegisterMonisha Holmes, and Colin Bedell στο Cosmopolitan.com.

12 Ιανουαρίου: Ο Ανάδρομος Άρης, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, τελειώνει—που σημαίνει ότι θα σταματήσεις να έχεις όλες αυτές τις μικρές διαφωνίες με τ@ σύντροφό σου. Η λίμπιντο σας εκτοξεύεται.

18 Ιανουαρίου: Μία καλή μέρα! Ο πρώτος Ανάδρομος Ερμής του 2023 τελειώνει. (Μείνε έτοιμ@ όμως: Θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις.)

2 Μαρτίου: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, σχηματίζουν σύνοδο. Ξέχασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου—αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για ρομαντισμό όλο το 2023.

7 Μαρτίου: Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθείς, που σημαίνει “μεγάλα συναισθήματα”. Γεννημένοι από τον Ιανουάριο του 1994 έως τον Απρίλιο του 1996; Καλωσόρισε τον Κρόνο.

20 Απριλίου: Η πρώτη ηλιακή έκλειψη στον Κριό εδώ και 17 χρόνια, αφήνοντας τους όλους να νιώθουν πολύ πιο ανεξάρτητοι.

21 Απριλίου: Ο δεύτερος ανάδρομος Ερμής του έτους ξεκινά —αυτή τη φορά στον Ταύρο—καθιστώντας μία από τις πιο ταραχώδεις εβδομάδες.

5 Μαΐου: Η ανοιξιάτικη έκλειψη τελειώνει με έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό.

22 Ιουλίου: Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα επιβραδύνει την ερωτική σας ζωή. Συγνώμη αλλά θα όλο αυτό θα τελειώσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

17 Ιουλίου: Ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Κριό για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, δίνοντάς σας την άδεια να κάνετε σημαντικά πράγματα.

23 Αυγούστου: M3cury R3trograd3. ΤHE RETURN (Το τρίτο)

14 Οκτωβρίου: Η εποχή των φθινοπωρινών εκλείψεων ξεκινά με μια έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό…

28 Οκτωβρίου: …και τελειώνει με έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο.

9 Δεκεμβρίου: Οι αγαπημένοι μας Αφροδίτη και Δίας βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον, δημιουργώντας χημεία, πολύ χημεία. Πείτε γεια στην ημέρα που θα κάνετε το καλύτερο σεξ του 2023—και ίσως και ολόκληρης της ζωή σας;

13 Δεκεμβρίου: Η χρονιά τελειώνει με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, με —ναι— ανάδρομο Ερμή.

Κριός

Φέτος, μαθαίνετε πώς να ξεχωρίζετε. Είστε φιλόδοξοι! Είσαι δημιουργικοί! Αξίζετε να αναγνωριστείτε! Προετοιμαστείτε για κάποια σημαντικά γεγονότα (με την καλή έννοια) στην έκλειψη στο ζώδιό σας στις 20 Απριλίου καθώς και την έκλειψη στο αντίθετο ζώδιό σας, τον Ζυγό, στις 14 Οκτωβρίου.

Οικονομικά: Μέχρι τις αρχές Μαΐου, ο Βόρειος Δεσμός σάς βοηθά να ενισχύσετε τη σχέση σας με τα χρήματα καθώς ξεκαθαρίζετε ποιες είναι οι αξίες σας και τις εφαρμόζετε στην πράξη. Η κορυφαία στιγμή για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία είναι η ηλιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου στον Ταύρο, οπότε ζητήστε αύξηση ή ανανεώστε τον προϋπολογισμό σας!

Αγάπη και σεξ: Δεν έχω πολλά να σας πω αλλά μάλλον δεν πειράζει! Θα έχετε πολλούς θαυμαστές και εραστές αν αυτό θέλετε. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα ζήσετε κάποιες θερμές στιγμές και πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένας πιθανός hot έρωτας ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Στις 4 Νοεμβρίου ίσως να μην αισθάνεστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να μπει στη ζώνη ενδιαφέροντός σας, μετά από καιρό.

Ταύρος

Οι άνθρωποι γύρω σας —καλοί και κακοί— λένε πολλά για εσάς, Ταύροι. Από αυτόν τον Μάρτιο, θα είναι η ώρα να απαλλαγείτε από τους άθλιους συναδέλφους και τους τοξικούς φίλους. Πράγμα που, ναι, σημαίνει ότι θα χάσετε κάποιους από δίπλα σας, αλλά προσπαθήστε να μην αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Απλώς ελευθερώνετε χώρο για όλους τους νέους, καλύτερους φίλους που θα έρθουν τον Οκτώβριο.

Οικονομικά: Πρέπει να ρισκάρετε. Ο Ανάδρομος Άρης βρίσκεται στον οικονομικό σας τομέα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, βοηθώντας σας να ξεφύγετε από συμπεριφορές θα σας έβαζαν σε κίνδυνο. Από τις 12 Ιανουαρίου έως 25 Μαρτίου, βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω με θαρραλέους και τολμηρούς τρόπους, όπως το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να ζητήσετε αυτήν την προαγωγή ή να αλλάξετε επαγγελματική πορεία.

Αγάπη και σεξ: Μετά από μερικά χρόνια ταλαιπωρίας στον παράδεισο, οι σχέσεις σας χρειάζονται ένα update. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε λίγο περισσότερο! Ενώ σας αρέσει να διατηρείτε την ιδιωτικότητά σας, είστε καλά κι όταν αφήνεστε. Ξεκινώντας από τις 10 Ιουλίου, όσοι από εσάς είχατε δισταγμούς θα είναι πιο εύκολο να αφεθείτε στον έρωτα. Ίσως να δείξετε περισσότερη συναισθηματική διαθεσιμότητα.

Δίδυμοι

Έτοιμοι για δράση. Και αυτά είναι πολύ καλά νέα, γιατί θα αποκτήσετε πολλά από τα αγαπημένα σας πράγματα φέτος όπως προσοχή. Βέβαια θα σας ζητηθεί να πάτε και στη δουλειά και κάποιες στιγμές μπορεί να μην είναι διασκεδαστικές ή εύκολες, αλλά θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειές σας από τον Ιούλιο και μετά.

Οικονομικά: Ετοιμαστείτε! Ο Άρης σας κάνει μια ακραία ανανέωση, από τώρα έως τις 25 Μαρτίου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου και η Ανάδρομη πορεία του Άρη που τελειώνει στις 7 Ιανουαρίου σας επαναπροσανατολίζουν. Αλλάζετε την ταυτότητα και τις συνήθειές σας με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι του 2023, όταν θα δημιουργήσετε εκπληκτικές ευκαιρίες για οικονομική επιτυχία.

Αγάπη και σεξ: Το φλερτ δεν είναι το επίκεντρο της χρονιάς σας — τουλάχιστον, σύμφωνα με την αστρολογία. Αντίθετα, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και λιγότερο χρόνο αναζητώντας νέες γνωριμίες. Προς τα μέσα του καλοκαιριού, μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να μπείτε ξανά σε ρομαντικές υποθέσεις—ωστόσο, προχωρήστε με προσοχή, ειδικά γύρω στις 18 Ιουλίου! Προσέξτε τους τοξικούς εραστές και τους πρώην που δεν χρειάζεται να είναι μέρος της ζωής σας. Όταν θα συναντήσετε ανθρώπους που θα είναι ξεχωριστοί, εστιάστε στο να ξεκινήσετε από μία φιλία και αφήστε το σύμπαν να χειριστεί τα υπόλοιπα και τη συνέχεια.

Καρκίνος

Τα πράγματα φέτος μοιάζουν κάπως… δύσκολα. Προβλήματα στις σχέσεις σας εμφανίζονται τον Ιανουάριο και μετά πάλι τον Δεκέμβριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι να χωρίσετε ή να μείνετε μόνοι, αλλά σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσετε βαθιά τον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους. Διαλέξτε τους φίλους σας προσεκτικά και τον σύντροφό σας διπλά προσεκτικά.

Οικονομικά: Σκεφτείτε καθαρά! Ξεκινώντας στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος στους Ιχθύς θα αρχίσει να στηρίζει το ζώδιό σας για τα επόμενα τρία χρόνια – έτσι, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε προϋπολογισμό σύμφωνο με το ήδη υπάρχον ταμείο σας. Ο Άρης σας βοηθά να καθαρίσετε τις βαλίτσες του παρελθόντος σας μέχρι τις 25 Μαρτίου, εμπνέοντάς σας να απελευθερωθείτε από τις περιοριστικές, αποδυναμωτικές πεποιθήσεις γύρω από τα χρήματα.

Αγάπη και σεξ: Τα τελευταία χρόνια ήταν για εσάς μια μεταβατική περίοδος όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τις σχέσεις. Το 2023 ξεκινά με εσάς να σκέφτεστε πως ίσως φέτος να πρέπει να πάρετε λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα ξεπερνώντας τον τρόπο που μέχρι τώρα βλέπατε τα πράγματα, ίσως κάποιος σας εμπνεύσει σ’ αυτό. Από τις 17 Ιουλίου, θα αρχίσετε να έχετε χρόνο και διάθεση για περισσότερο ρομαντισμό και φλερτ. Αυτή η χρονιά περιλαμβάνει δύο Ανάδρομες πορείες του Ερμή στον οίκο των σχέσεών σας, έναν στην αρχή του χρόνου και τον άλλο στο τέλος. Προτείνω να κρατήσετε ημερολόγιο γιατί φέτος θα αλλάξουν πολλά.

Λέων

Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Λαχταράτε για βαθιές, ουσιαστικές συνδέσεις. Η άνοιξη θα είναι ιδιαίτερα τυχερή για την ερωτική σας ζωή.

Οικονομικά: Θα εφαρμόσετε περισσότερη πειθαρχία στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τον Μάρτιο και, στη συνέχεια, θα θελήσετε να κάνετε μικρά βήματα για να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε, ενώ θα εξακολουθείτε να σπαταλάτε περιστασιακά. Σημειώστε το ημερολόγιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 10 Ιουλίου: Είναι η περίοδος που θα έχετε όλη τη ενέργεια για να κυνηγήσετε τα πάθη σας και να κερδίσετε χρήματα.

Αγάπη και σεξ: Η αρχή του 2023 σας αφήνει χώρο για κάτι πιο σοβαρό από ένα φλερτ, ίσως ακόμη και να σχεδιάσετε πώς θα μπορούσε να είναι ένα μέλλον με έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Από τις 23 Μαρτίου, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να αφήσετε πίσω κάποιες από τις ιδέες σας για τις σχέσεις, ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο της αισθηματικής σας ζωής. Έρχονται μεγάλες αλλαγές, ειδικά μεταξύ 23 Μαρτίου και 1 Μαΐου.

Παρθένος

Βαθιές ανάσες, γιατί η φετινή χρονιά πιθανότατα δεν θα είναι μία από τις καλύτερες σας στιγμές. Αυτό δεν σημαίνει κάτι τρομερό – απλώς πρόκειται για αργή αλλαγή και προσωπική ανάπτυξη. Παλιοί φίλοι και πρώην θα εμφανιστούν ξανά, θα αφήσετε πίσω σας κάποιες άθλιες σχέσεις και ο Ιούλιος μπορεί να είναι ιδιαίτερα μοναχικός. Αλλά, όλα αυτά σημαίνουν ότι θα έχετε μια πολύ καθαρή βάση για το 2024.

Οικονομικά: Υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στους Παρθένους και τα χρήματα. Από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου, σκεφτείτε πώς μπορείτε να επενδύσετε σε άλλους από και πώς πο άλλοι επενδύουν σε εσάς. Η ισχυρή ενέργεια έκλειψης θα φωτίσει τα οικονομικά σας για τους επόμενους 18 μήνες, βοηθώντας σας να μάθετε περισσότερα για αυτά… ειδικά κάτω από την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου.

Αγάπη και σεξ: Το 2023 είναι μια εξαιρετική χρονιά αν και ξεκινάει λίγο βαριά. Αναπτύσσετε μια καλύτερη κατανόηση του τι θέλετε και τι χρειάζεστε για να νιώσετε ότι σας αγαπούν, παρόλο που μπορεί να δυσκολεύεστε να το εκφράσετε με λέξεις αυτή τη στιγμή. Στις 7 Μαρτίου, πρέπει να ζητήσετε αυτό που θέλετε, ακόμα κι αν η ιδέα των μακροπρόθεσμων δεσμεύσεων σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Προσπαθήστε να μην έχετε τόσο άγχος για τα ερωτικά σας. Δώστε χώρο στους ανθρώπους να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ζυγός

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης και του καλοκαιριού επιδιορθώνοντας τα δράματά σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το ξεπεράσετε είναι να αφήσετε τον εγωισμό σας και να λάβετε υπόψη τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και μέχρι το τέλος του χρόνου, τα «πλοία» σας θα είναι αβύθιστα.

Οικονομικά: Από τις 5 Μαΐου και κάτω από την έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό θα αναλάβετε να προχωρήσετε σε μια νέα ~οικονομική φάση~ στη ζωή σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Θα δείτε αυτές τις προσπάθειες να έχουν αποτελέσματα στις 14 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό.

Αγάπη και σεξ: Από φέτος, αρχίζετε να αναπτύσσετε μια ισχυρότερη αίσθηση του τι χρειάζεστε για να νιώσετε γεμάτοι στην ερωτική σας ζωή. Τα φλερτ απλά δεν αρκούν. Θέλετε έναν σύντροφο που μπορεί να μεγαλώσει μαζί σας και να επικοινωνήσει μαζί σας, και από τις 24 Μαρτίου, δεν θέλετε τίποτα λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Αυτή είναι μια χρονιά για να εμπιστευτείτε χωρίς συγγνώμη τη διαίσθησή σας.

Σκορπιός

Επειδή το να χαζολογάτε μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, ήρθε η ώρα για κάτι που έχει πραγματική σημασία. Κόψτε το χαζολόγημα και αναζητήστε έναν πραγματικό στόχο. Επικεντρωθείτε στο να βεβαιωθείτε ότι είστε ευθυγραμμισμένοι με τον σύντροφό σας στα σημαντικά πράγματα. Ξεκινήστε τη σκληρή δουλειά νωρίς και η ερωτική σας ζωή μπορεί να ευδοκιμήσει.

Οικονομικά: Προτού επιλέξετε τον τρόπο να κερδίσετε χρήματα, πρέπει να αναρωτηθείτε: “Ποιος θέλω να είμαι;” Εστιάστε σ΄ αυτό πριν την έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου. Μετά από αυτό, θα έχετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και μπορείτε να κάνετε εκείνα τα βήματα που θα διατηρήσουν την οικονομική ασφάλεια που σας αξίζει.

Αγάπη και σεξ: Αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά που ένα φλερτ θα γίνει λίγο πιο σοβαρό από όσο περιμένατε. Κάποια στιγμή γύρω στις 7 Μαρτίου, πιθανότατα θα αρχίσετε να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε. Για μερικούς από εσάς, αυτό είναι η εμβάθυνση μιας σχέσης. Εμπιστευτείτε ότι το μέλλον εξελίσσεται ακριβώς όπως πρέπει, και θα είστε καλά.

Τοξότης

Κάμποσος χρόνο με την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε γράψει μαζί ιστορία (παιδικούς φίλους και ίσως έναν ή δύο πρώην) και, το πιο σημαντικό, τον εαυτό σας. Άλλωστε, ξεκαθαρίζει μέσα σας το αξίωμα πώς το παρελθόν σας έχει κάνει το άτομο που είστε σήμερα.

Οικονομικά: Ο θαρραλέος Δίας υποστηρίζει τον Ήλιο σας το πρώτο εξάμηνο του 2023, ενθαρρύνοντάς σας να προχωρήσετε σε νέες διαδρομές. Πείτε στο σύμπαν τις προθέσεις σας για τα οικονομικά θέματα στις 13 Νοεμβρίου για να κλείσετε τη χρονιά όπως πρέπει.

Αγάπη και σεξ: Το καλοκαίρι είναι μια καυτό για εσάς, Τοξότες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι παίζετε με τους άλλους υπεύθυνα, διαφορετικά η καλοκαιρινή σας διασκέδαση μπορεί να μετατραπεί σε λάθος. Στις 16 Ιουνίου, θα δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή. Αντί να παλεύετε για να βιώσετε την αγάπη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, θα διαπιστώσετε ότι οι πιο ικανοποιητικές σχέσεις σφυρηλατούνται όταν εγκαταλείπετε τις προσδοκίες σας.

Αιγόκερως

Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη. Μην εμποδίζετε τους άλλους να σας γνωρίσουν πραγματικά. Φέτος είναι η ώρα να τα αλλάξουμε όλα αυτά.

Οικονομικά: Τι σημαίνει για εσάς «οικονομική σταθερότητα»; Από τον Μάρτιο του 2020, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, έχει διανύσει τη ζώνη εισοδήματός σας, παρακινώντας σας να ξανασκεφτείτε πώς ορίζετε την ασφάλεια. Ο Κρόνος τελικά μετακομίζει στους Ιχθείς αυτόν τον Μάρτιο, εμπνέοντάς σας να αναλάβετε δράση για όσα καινούργια έχετε μάθει. Θυμηθείτε να μιλήσετε για τις οικονομικές σας ιδέες και στρατηγικές με τους άλλους, μπορεί να κερδίσετε από αυτό.

Αγάπη και σεξ: Αυτή η χρονιά είναι ήρεμη. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε την άνοιξη θα φέρουν άφθονη διασκέδαση και άφθονη σοφία μέχρι το καλοκαίρι. Την 1η Ιουλίου, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πώς επικοινωνείτε μέσα στις σχέσεις σας και βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι. Όλον τον χρόνο, φροντίστε να μην αναλώνεστε υπερβολικά από τους  συντρόφους σας. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο.

Υδροχόος

Ήσασταν πάντα το έξυπνο παιδί του ζωδιακού κύκλου μέχρι που ο Πλούτωνας θα μπει στο ζώδιό σας τον Μάρτιο. Πλέον όλα λειτουργούν και εσείς είστε έτοιμοι να πάρετε αυτό που θέλετε. Αλλά μια προειδοποίηση: Είναι εύκολο να γίνει κανείς αδίστακτος καθώς κυνηγά τους στόχους του, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε να πάρετε αυτό που θέλετε εις βάρος των άλλων.

Οικονομικά: Ο Κρόνος μπαίνει σ’ αυτά τα χωράφια τον Μάρτιο και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια, βοηθώντας σας να εφαρμόσετε τις αξίες σας και να επιτύχετε οικονομική σταθερότητα. Είναι τόσο απλό – γι’ αυτό θυμηθείτε να δώσετε προτεραιότητα στις πεποιθήσεις σας, η ακεραιότητά σας θα αποδώσει καρπούς. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτά που έχουν σημασία.

Αγάπη και σεξ: Είστε επαναστάτες και το 2023 δεν είναι διαφορετικό. Η χρονιά ξεκινά με Ανάδρομο Άρη και πολλά από τα φλερτ σας θα τεθούν σε αναμονή ή θα βρεθείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω από μια σχέση που δεν λειτουργεί πλέον. Γύρω στις 13 και 14 Ιουλίου, μπορεί να είστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και να λαχταράτε την ανεξαρτησία – δεν είστε το τρόπαιο κανενός. Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, κάποιοι από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας να εγκαταλείπει σχέσεις που δεν σας λένε τίποτα πλέον. Αν όντως χωρίσετε, προσπαθήστε να μην μεταπηδήσετε από τη μια σχέση στην άλλη. Μέχρι το χειμώνα, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τα πράγματα καλύτερα.

Ιχθύες

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας, το ίδιο και για ο Οκτώβριος. Μείνετε πιστοί στις αξίες σας, τιμήστε τα συναισθήματά σας και μην φοβάστε να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε και τα συναισθήματά σας (ναι, όλα). Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να σας γνωρίσουν πραγματικά.

Οικονομικά: Με τον καλοπροαίρετο Δία (συν μια έκλειψη) για το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα πρέπει να αφήσετε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν στα οικονομικά με ασφάλεια. Είναι εντάξει να έχετε αγωνία για τους στόχους σας, συνεχίστε να το κάνετε ούτως ή άλλως ή αφήστε το σύμπαν κάνει αυτό που ξέρει.

Αγάπη και σεξ: Το ειρηνικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς αρχίζει να αλλάζει από τις 26 Μαρτίου. Φυτέψτε τους σπόρους σας τώρα, ώστε να μπορείτε να μαζέψετε τη συγκομιδή στις αρχές του καλοκαιριού. Όταν το καλοκαίρι τελειώνει, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε όλα όσα συνέβησαν. Εάν τιμήσατε τις επιθυμίες και τα όριά σας, τότε πιθανότατα είστε στην κορυφή του κόσμου και μπράβο σας.