Διανύουμε μια εποχή στην οποία κατακλυζόμαστε από ένα συνεχές άγχος και stress. Άγχος για τη δουλειά, άγχος για τις χιλιάδες υποχρεώσεις, άγχος για τους λογαριασμούς, άγχος για τα πάντα. Όταν επιστρέφουμε σπίτι μας, θέλουμε να νιώθουμε ότι φτάνουμε στο καταφύγιο μας. Έχουμε την ανάγκη να αισθανόμαστε ότι είμαστε ασφαλείς από τις απαιτήσεις της ζωής, έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε άτρωτοι.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Πολλές φορές, ο προσωπικός μας χώρος μας βομβαρδίζει με επιπλέον άγχος, είτε γιατί είναι ακατάστατος, είτε γιατί είναι λάθος διακοσμημένος, είτε γιατί απλά είναι κάπως ανοργάνωτος. Όπως καταλαβαίνεις, η χαλάρωση είναι σχεδόν αδύνατη.

Φαντάσου να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι που χαρακτηρίζεται από τάξη και ηρεμία. Ένα σπίτι που εκπέμπει μια αίσθηση γαλήνης, ένα σπίτι που σου προσφέρει όμορφες εικόνες και σε απεγκλωβίζει από τα άγχη του εξωτερικού κόσμου. Μαγικό τουλάχιστον. Μάλιστα, οι οπαδοί του feng shui υποστηρίζουν ότι ένα καλά τακτοποιημένο σπίτι ευθυγραμμίζει και τη ζωτική ενέργεια στη ζωή μας για να φέρει καλή τύχη σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Αν επιθυμείς κι εσύ να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό και τακτοποιημένο περιβάλλον, να βάλεις ένα τέλος στα χιλιάδες παιχνίδια ή μικροπραγματάκια που σε απομακρύνουν από την ευχάριστη αισθητική του σπιτιού σου, τότε πρέπει σίγουρα να δεις τα παρακάτω κουτιά/τσάντες αποθήκευσης.

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις το μυαλό σου.

Οργάνωση/ομαδοποίηση αντικειμένων

Οργάνωσε τα πάντα φ6
Praktiker – Ξύλινο κουτί αποθήκευσης
 
Οργάνωσε τα πάντα φ7
PoliHome – Δοχείο Sali
Οργάνωσε τα πάντα φ8
La Redoute – Καλάθι από Γιούτα, Keita
Οργάνωσε τα πάντα φ9
Ανδρεάδης Homestores – Κουτί Σετ Των 3

Οργάνωση παιχνιδιών 

The Toy Bin– Bang Bang organizer
Οργάνωσε τα πάντα φ2
TeleioPlayroom – Υφασμάτινη Τσάντα Sleeping Bear
Οργάνωσε τα πάντα φ3
Little Big Things – Καλάθι Αποθήκευσης Nobodinoz Tango Eden Green Medium
οργάνωσε τα πάντα φ4
Cozy Kids – RICE. Κουτί παιχνιδιών
οργάνωσε τα πάντα φ5
One & Only Baby – Στρώμα Παιχνιδιού – Τσάντα Αποθήκευσης 2 σε 1