Η Όλγα είναι μοντέλο και μέλος της οικογένειας των adidas Originals. Για εκείνη η αυθεντικότητα συνδέεται άρρηκτα με τη διαφορετικότητα και στο τέλος είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και να είσαι μοναδικός.

Ποιο κομμάτι σου θεωρείς το πιο γνήσιο απ’ όλα;

Είμαι πάντα ο εαυτός μου σε όλους τους τομείς της ζωής μου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το κομμάτι που θεωρώ πιο γνήσιο στον εαυτό μου είναι η προσωπικότητα μου.

Σε μια εποχή που κυριαρχεί η υποκρισία, τι σε κάνει να παραμένεις αυθεντικός;

Ο χαρακτήρας μου, η αισθητική μου και ο τρόπος προσέγγισης των καταστάσεων με κάνουν να παραμένω αυθεντική. Ποτέ δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να προσαρμοστώ στα «θέλω» της κοινωνίας. Πάντα ακολουθώ το ένστικτο μου.

Ποιο κομμάτι είναι πραγματικά γνήσιο μέσα στη δική σου καθημερινότητα;

Επειδή ο χώρος που εργάζομαι είναι αρκετά «μοναχικός» και ιδιαίτερος, προσπαθώ πάντα να δείχνω τη δική μου αισθητική και να υποστηρίζω τη διαφορετικότητα μου. Αυτό το κομμάτι θεωρώ είναι το πιο γνήσιο μέσα στην καθημερινότητα μου.

Τι θα μπορούσε να κάνει την κοινωνία μας λίγο πιο αυθεντική;

Αν ο κόσμος δεν προσπαθούσε να ακολουθήσει όλα τα trend και τα στερεότυπα της κοινωνίας, θα κυριαρχούσε η αυθεντικότητα, τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι. Don’t be scared to be different.

Νιώθεις ότι τονώνεις την αυθεντικότητα σου όταν …

Λειτουργώ και ντύνομαι original.

Στον χώρο σου είναι προτέρημα να είσαι αυθεντικός ή όχι;

Σε όλους τους χώρους είναι προτέρημα να είσαι αυθεντικός. Συγκεκριμένα στον δικό μου χώρο, η αυθεντικότητα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Αντέχει η κοινωνία τους αυθεντικούς ανθρώπους;

Θεωρώ ότι η κοινωνία αντέχει τους αυθεντικούς ανθρώπους, αλλά παράλληλα φοβάται τη διαφορετικότητα. Be unique.

Τελικά, τι σημαίνει για σένα η «αυθεντικότητα»; 

Η αυθεντικότητα για εμένα σημαίνει να είσαι 100% ο εαυτός σου. Να βγάζεις προς τα έξω αυτό που πραγματικά είσαι. Με τη σειρά adidas originals, τη πιο διαχρονική συλλογή της adidas, μπορείς να δείξεις στον κόσμο αυτό που πραγματικά είσαι και αισθάνεσαι. Γιατί το original είναι πάντα καλύτερο από τις απομιμήσεις!

Φωτογραφία: Ραφαήλ Φωτόπουλος

Το outfit της Όλγας μπορείς να το βρεις στο adidas Originals (Καλαμιώτου 5 & Αθηναΐδος, Αθήνα) & στο adidas.gr/originals

#adidasOriginals #1000Originals #adidasgr