Εάν είσαι ενεργή στα Social Media σίγουρα αντιλήφθηκες τον πανικό που επικράτησε τον τελευταίο μήνα με το Christmas limited edition κόσμημα-χιονονιφάδα που δημιουργήθηκε από το Balter Jewelry, σε συνεργασία με την Έλενα Πάκου. Ελπίζουμε να πρόλαβες να παραγγείλεις το δικό σου μοναδικό κολιέ, καθώς έγινε sold out, και μάλιστα δύο φορές.

Παρακάτω θα δεις όλα αυτά που δεν γνωρίζεις για αυτό το νέο, μοναδικό brand, μέσα από τα δικά τους λόγια

Είμαστε ένα νέο brand που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2020, κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες. Αλλά προσπαθήσαμε πάρα πολύ, το αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο και κάθε μέρα παίρνουμε αυτή την αγάπη πίσω.

Η ιδέα προέκυψε από το πάθος και την «εμμονή» που είχαμε για τα κοσμήματα.

Έχουμε δημιουργήσει μέχρι στιγμής δύο συλλογές με minimal αλλά κομψά κοσμήματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Το συναίσθημα που νιώθουμε κάθε φορά που παίρνουμε στα χέρια μας για πρώτη φορά τη συλλογή μας και αυτό που είχαμε οραματιστεί γίνεται πραγματικότητα, είναι μοναδικό.

Η μεγαλύτερη χαρά που παίρνουμε είναι όταν πολλές πελάτισσες αφιερώνουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να μας γράψουν πόσο τους άρεσαν τα κοσμήματα και πόση χαρά τους έδωσε η αγορά τους.

Είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925. Προσπαθούμε να είναι ποιοτικά και ταυτόχρονα όσο πιο προσιτά γίνεται.

Οι πρώτες ύλες, όπως για παράδειγμα οι πέτρες και τα ζιργκόν, είναι ελληνικές και όλη η παραγωγή γίνεται στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι τα κοσμήματα είναι τρόπος έκφρασης και είναι αυτά που μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα ξεχωριστή. Θέλουμε μέσα από τις συλλογές μας η κάθε γυναίκα να μπορεί να εκφραστεί και να νιώσει μοναδική.

Πιστεύουμε ότι ένα κόσμημα μπορεί να αλλάξει ένα ολόκληρο outfit.

Ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο θέλουμε η κάθε γυναίκα που αγοράζει τα κοσμήματά μας εκτός από μοναδική να νιώθει και αυτόν τον ενθουσιασμό και την απροσδιόριστη χαρά που της φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Αυτό που εμείς θέλουμε να λέμε #thebalterfeeling.

Ακολούθησε το Balter Jewelry στο Instagram και Facebook για να μην χάσεις τις επόμενες δημιουργίες τους.