Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που θέλει να κάνει εντύπωση και να ξεχωρίζει στο πλήθος. Αυτό το καταφέρνει τόσο με την προσωπικότητά του όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση. Βασίζεται πολύ στο στιλ του για να ξεχωρίσει, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ και των ρούχων του. Τα χρώματα που διαλέγει σχετίζονται άμεσα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, αυτό σημαίνει έντονος ρομαντισμός παιχνίδι. Έτσι, ένα χρώμα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο για αυτόν είναι το κίτρινο. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό χρώμα που ταιριάζει τέλεια με αυτό το ζώδιο.

Ποια είναι αυτά τα χρώματα λοιπόν που εκφράζουν την προσωπικότητά του και ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό το ζώδιο;

Χρυσό

Το χρυσό είναι το χρώμα που συνδέουμε με την πολυτέλεια. Είναι πολύ εκφραστικό και ταυτόχρονα πολύτιμο λόγω της υπέροχης λάμψης του. Αυτό ισοδυναμεί με την ισχυρή και μαγευτική πλευρά του Λέοντα. Αυτό το ζώδιο άλλωστε έχει έναν τρόπο να είναι προσγειωμένο στη γη, αλλά επίσης πολύ αριστοκρατικό λόγω της ακεραιότητάς του. Η λάμψη αντιπροσωπεύει τη σπανιότητα του και τον τρόπο που ξεχωρίζει από τους άλλους.

Ροζ

Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης και της ευαισθησίας. Παράλληλα με την ισχυρή στάση του Λέοντα, υπάρχει μια πλευρά αγάπης και συμπόνιας για τους άλλους ανθρώπους. Το ροζ είναι συνώνυμο της φροντίδας. Και είναι αλήθεια πως αυτό το ζώδιο είναι πάντα εκεί όταν οι άλλοι χρειάζονται βοήθεια και είναι σε θέση να είναι ισχυροί και να υπερασπίζονται τα άτομα που το έχουν ανάγκη.

Πορτοκαλί / Κίτρινο

Αυτά τα δύο χρώματα σχετίζονται πολύ στενά και είναι συνώνυμα με τις φωτεινές ακτίνες του ήλιου. Μέσα από αυτά τα χρώματα ο Λέων αισθάνεται γεμάτος ενέργεια και πλήρης. Ο Λέων δεν είναι απλώς γοητευτικός. Έχει ταυτόχρονα τεράστια επιρροή στους ανθρώπους γύρω του. Τα χρώματα που προκαλούν αυτή τη διάθεση ονομάζονται “φιλικά χρώματα”. Η χρήση αυτών των χρωμάτων στον τρόπο ζωής του Λέοντα συμπληρώνει την προσωπικότητά του.

featured photo: unsplash.com/@sagarapher