Δεν χρειάζεται να έχεις εσύ η ίδια δικό σου παιδί για να γνωρίζεις πόσο απαιτητικός είναι αυτός ο δικός τους μικροσκοπικός και διαφορετικός κόσμος. Έχεις βρεθεί σίγουρα στη θέση να προσπαθείς μανιωδώς να βρεις να αγοράσεις κάτι ξεχωριστό για ένα παιδί και τίποτα να μην πληροί τις προϋποθέσεις σου. Εμείς έχουμε βρει το brand Τiny Toes και πια δεν χρειάζεται να ψάχνουμε άλλο για την επόμενη αγορά μας.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand Tiny Toes

Τiny Toes σημαίνει μικροσκοπικές, ονειρεμένες δημιουργίες!

Το Tiny Toes είναι ένα ελληνικό brand στο οποίο σχεδιάζουν και δημιουργούν βρεφικά και παιδικά είδη υψηλής ποιότητας αλλά και αισθητικής. Δημιουργούν κυρίως τα δικά τους πρωτότυπα patterns, τα οποία ακολουθούν την τάση της εποχής.

Το πρώτο μέλημα των Tiny Toes είναι φυσικά η αγάπη και η φροντίδα για τα παιδιά. Για αυτό και η συλλογή τους αποτελείται μόνο από ασφαλή και λειτουργικά προϊόντα.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand Tiny Toes

Αγαπάμε το Tiny Toes γιατί και οι ίδιο αγαπάνε αυτό που κάνουν! Είναι παθιασμένοι με την μόδα και το design για αυτό στο site τους, εκτός από τα προϊόντα που δημιουργούν, θα βρεις πολλά ακόμα brands από όλο τον κόσμο!

Στις συλλογές του brand θα βρεις τις πιο στιλάτες σαλιάρες και φορμάκια καθώς και υπέροχα κουβερτάκια. Θα βρεις ακόμη μουσελίνες τις οποίες έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι από υψηλής ποιότητας ελληνικό βαμβάκι σε Ελληνικούς αργαλειούς.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand Tiny Toes

Με γνώμονα το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα των παιδιών επιλέγουν και όλα τα υφάσματα τους. Χρησιμοποιούν μόνο Oeko-Tex 100 πιστοποιημένα υλικά τα οποία είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες. Έτσι αποφεύγονται οι πιθανές αλλεργίες και οι ερεθισμοί.

Εκτός από τα παιδιά όμως, το Tiny Toes σκέφτεται και τις μαμάδες. Για αυτό εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι εσύ, η φίλη σου ή η αδερφή σου. Από πρακτικά κομμάτια όπως μαξιλάρια θηλασμού μέχρι κουτιά αναμνήσεων για να μην ξεχάσετε ποτέ τις πρώτες αναμνήσεις ενός μωρού. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το brand Tiny Toes

Στόχος των Tiny Toes ακόμη είναι η ελάχιστη δυνατή επίπτωση προς στο περιβάλλον. Για αυτό να είσαι σίγουρη πως η συσκευασία που θα παραλάβεις ότι αγοράσεις είναι από 100% οικολογικό ανακυκλώσιμο χαρτί, φιλικό προς το περιβάλλον.

Tiny Toes, Εθνάρχου Μακαρίου 25-27, Δάφνη

E-shop | Instagram | Facebook