Η Michelle και ο Barack Obama αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που εύκολα θα κατατάσσαμε στην κατηγορία των #couplegoals. Είκοσι πέντε χρόνια γάμου και φαίνεται ότι εξακολουθούν να γελούν με τα ίδια πράγματα, να σέβονται και να θαυμάζουν ο ένας τον άλλον χωρίς να διστάζουν να το δείξουν. Αν λοιπόν είχες την ευκαιρία να ρωτήσεις όποιον ήθελες κάποια συμβουλή σχετικά με τις σχέσεις, ένας από τους καταλληλότερους θα ήταν ο Πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Αυτή την ευκαιρία είχε ο Dan Pfeiffer, πρώην διευθυντής επικοινωνιών του Λευκού Οίκου και δεν δίστασε να την μοιραστεί με όλους, στο καινούριο του βιβλίο «Yes We (Still) Can».

Η πρώτη του συμβουλή και αυτή είναι η απάντηση στο: «Είναι κάποιος/α που σε ενδιαφέρει πραγματικά;» Και με αυτό εννοεί ο άνθρωπος αυτός να σου προκαλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, να θες να μάθεις και να ζήσεις περισσότερα μαζί του. «Θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο με αυτό το άτομο από οποιονδήποτε άλλο για το υπόλοιπο της ζωής σου και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να θέλεις να ακούς τι έχει να πει.»

«Σε κάνει να γελάς; Και δεν ξέρω αν θέλεις παιδιά, αλλά αν θέλεις πιστεύεις ότι θα γίνει καλή μητέρα (ή καλός πατέρας αντίστοιχα); Αυτό είναι κάτι που έχει σημασία μακροπρόθεσμα.» Όταν ο Pfeiffer απάντησε ότι η κοπέλα του είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα, πιο αστεία από εκείνον και θα γίνει μια απίστευτη μαμά, ο Μπ. Ομπάμα αποκρίθηκε: «Sounds like she’s the one. Lucky you.»

Ο Μπ. Ομπάμα δεν διστάζει να μιλήσει και να εκθειάσει τις αρετές της Μισέλ αν του δοθεί η ευκαιρία. Σε συνέντευξή του στο Marie Claire πίσω στο 2008, είχε πει ότι η Μισέλ έχει την καλύτερη αίσθηση χιούμορ που μπορείς να συναντήσεις ενώ στην Oprah την περιέγραψε σαν «βράχο». Στην Vogue το 2013, δήλωσε ότι «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος χάρη στην Μισέλ. Δεν θα πω το ίδιο για την ίδια (ότι έγινε καλύτερη χάρη σε εμένα), απλά θα πω ότι την έκανα λίγο πιο υπομονετική.»

Γιατί θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν ελεύθερη όταν είσαι σε σχέση