Παρακάτω θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω μέσα από εύστοχα -κατ εμε- gifs ποιους τύπους συνάντησα τα 4 χρόνια που έκανα ομαδικά μαθήματα γιόγκα και στο τέλος ας εκτιμήσουμε μαζί τη πολυτέλεια του ιδιαίτερου μαθήματος γιόγκα. Ή έστω με δύο άτομα ακόμα.

Ενώ η γιόγκα αφορά μια βαθιά φιλοσοφία αυτό δεν της έχει στερήσει την διάδοση της σε διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους, με διαφορετική αντίληψη του τι κάνουν και πως, ο καθένας. Έαν συχνάζεις σε τέτοια μαθήματα θα με καταλάβεις απόλυτα.

Έτσι σαν αποτέλεσμα έχουμε τα παρακάτω:

1. Εκείνη που παίρνει το κινητό της στο μάθημα. Kαι το χρησιμοποιεί.

woman-who-cant-part-her-mobile

2. Το Show-Off κορίτσι. Όλα τα ξέρει, τα ξέρει καλά και θα το μάθετε ΟΛΟΙ.

show-off

3. Αυτός που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Μερικοί άνθρωποι αφήνουν διάφορες μυρωδιές κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Δεν φταίνει, η γιόγκα τα φταίει.

farter 4. Αυτός που χαζεύει όλους τους άλλους.

looky-loo

5. Οι κολλητές. Που λένε τα νέα τους και διαφημίζουν αυτή τη φανταστική φιλία μεταξύ τους.

gigglers

6. Ο καινούργιος που δε ξέρει τι ακριβώς κάνει.

newbie-guy-who-doesnt-really-know-what-he-doing

7. Αυτή που έρχεται πάντα αφού έχετε ξεκινήσει.

latecomer

8. Αυτοί που κάποιος του απείλησε να έρθουν στο μάθημα και μόλις λήξει το μάθημα φεύγουν πριν ακριβώς.. τελειώσει το μάθημα.

early-leaver 9. Οι άνθρωποι της δικαιολογίας. Κράμπες, πόνοι, πιασίματα, κρύωσαν εχτές το βράδυ, είναι κουρασμένοι, δεν έχουν φάει καλά, έκαναν το λάθος να φάνε αργά. Και μας κρατούν πάντα ενήμερους σχετικά.

chatters

10. Οι εθισμένοι στον καθρέφτη. Σε βλέπω που σε βλέπεις.

mirror-obsessed