Αυτός είναι ο τρόπος που λες ψέμματα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτός είναι ο τρόπος που λες ψέμματα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Όλοι λέμε ψέμματα. Ξεπέρασε το.

Τα ψέμματα είναι παντού και τα λέμε όλοι. Είτε θέλοντας να γλιτώσουμε από έναν καφέ που κανονίσαμε αλλά τώρα βαριόμαστε, είτε για κάτι πιο σοβαρό, από εκείνα που μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις. Θέλεις να μιλήσουμε για τον τρόπο που λες ψέμματα σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Και τα 12 ζώδια λένε ψέμματα. Όχι, δεν είναι μόνο οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί ένοχοι.

Κριός: Λες ψέμματα με πάθος και επιμονή

via GIPHY

Το κάνεις με συντομία, γλυκό τρόπο και είσαι πάντα to the point. Θα παλέψεις σκληρά για να αποδείξεις ότι είσαι ειλικρινής και βάζεις πάθος. Έτσι κανείς δεν τολμά καν να αμφισβητήσει το αν λες αλήθεια ή όχι.

Ταύρος: Λες ψέμματα πιστεύοντας πως το ψέμα είναι αλήθεια

via GIPHY

Από τη στιγμή που έχεις πει το ψέμα, έχει γίνει αλήθεια στο μυαλό σου. Θα βρεις ένα τόσο δυνατό ψέμα που θα το πιστέψεις και η ίδια. Στην τελική, αν αμφισβητείς εσύ ο ίδιος το ψέμα σου, θα αποκαλυφθείς. Και το ξέρεις.

Δίδυμοι: Βρίσκεις ψέμα εκείνη τη στιγμή

via GIPHY

Δημιουργείς το τέλειο ψέμα στη στιγμή και αφήνεις τη φαντασία σου να σε συνεπάρει. Μερικός φορές δεν υπάρχει καν πραγματικός λόγος για τον οποίο λες ψέμματα. Απλά προτιμάς να γράφεις τη δική σου αλήθεια και να κάνεις την πραγματικότητα πιο ενδιαφέρουσα.

Καρκίνος: Προσθέτεις και λίγο πραγματικό συναίσθημα στο ψέμα σου

via GIPHY

Αν γίνεις υπερβολικά συναισθηματική με το ψέμα σου, το κάνεις να φαίνεται πιο αληθινό. Ακόμα και αν οι άλλοι δεν το πιστέψουν, θα είναι πολύ άβολο για εκείνους να το πουν. Επίσης, ποιος θα σε αμφισβητήσει τη στιγμή που κλαις;

Λέων: Κάνεις ολόκληρο show

via GIPHY

Έχεις λογικά κάνει πρόβα τις ατάκες σου, έχεις βρει το σωστό τόνο και έχεις σκεφτεί τα πάντα για το show σου. Ξέρεις πώς να πείθεις τους άλλους με λίγη καλή τέχνη.

Παρθένος: Προσθέτεις χίλιες λεπτομέρειες στο ψέμα σου

via GIPHY

Έχεις σκεφτεί την κάθε πλευρά, το κάθε στοιχείο, δεδομένο και λεπτομέρεια. Έτσι ώστε να γίνει τελείως αληθοφανές και να ακούγεται τέλεια. Η λογική σου είναι τόσο ακριβής, που μερικές φορές το ψέμα σου ακούγεται πιο σωστό και από την ίδια την αλήθεια.

Ζυγός: Λες ψέμματα μέσω της αποφυγής και αποφεύγεις την επαφή

via GIPHY

Ξέρεις ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πεις ένα ψέμα είναι το να αποφύγεις να το πεις εξαρχής. Οι άνθρωποι κάποια στιγμή ξεχνάνε. Είσαι απίστευτος στο να οδηγείς τη συζήτηση μακριά από το θέμα, ώστε να μην ανοίξει και ποτέ.

Σκορπιός: Ποτέ δεν αλλάζεις τίποτα στο ψέμα σου

via GIPHY

Όταν λες ένα ψέμα, δεν αλλάζεις τίποτα σε αυτό. Ούτε μια μικρή λέξη. Ακόμα και αν υπάρχουν τρύπες στην ιστορία ή στις λεπτομέρειες. Το υποστηρίζεις τόσο πολύ που αυτή σου η πειθώ μπερδεύει τους άλλους.

Τοξότης: Λες ψέμματα δημιουργώντας μια δραματική, φλύαρη ιστορία

via GIPHY

Έχεις μια μεγάλη ιστορία στο μυαλό σου όταν λες ψέμματα. Θέλεις να σιγουρέψεις ότι είναι πιστευτή αλλά και συναρπαστική. Ότι θα ιντριγκάρει τους άλλους. Αυτό θα σου δώσει και το απαραίτητο κουράγιο για να συνεχίσεις να λες ψέμματα.

Αιγόκερως: Χρησιμοποιείς αποδείξεις για να υποστηρίξεις το ψέμα σου

via GIPHY

Όταν λες ψέμματα, βασίζεσαι σε πολλά παραπάνω από απλές λέξεις. Σιγουρεύεις ότι υπάρχουν αποδείξεις τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για δικό σου συμφέρον. Ακόμα και αν οι αποδείξεις είναι άσχετες, εσύ θα τις κάνεις να φαίνονται σχετικές.

Υδροχόος: Τους βάζεις όλους στο ψέμα σου

via GIPHY

Καταλαβαίνεις τη δύναμη των αριθμών και πώς αν έχεις και άλλους στο πλευρό σου, το ψέμα δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ. Έχεις άλλωθι έτοιμο και άπειρους μάρτυρες να επιβεβαιώσουν την ιστορία σου.

Ιχθύς: Ξεγελάς τους άλλους ώστε να πιστέψουν την ιστορία σου

via GIPHY

Είσαι εξαιρετικός στο να κάνεις το άτομο στο οποίο λες ψέμματα να πιστέψει ότι ποτέ δεν έκανες κάτι τέτοιο σε εκείνον. Τον κάνεις να νιώθει πως είσαι πολύ γλυκός για να είσαι ψεύτης. Ότι τον αγαπάς πάρα πολύ και δε θα μπορούσες με τίποτα να του πεις ψέμματα. Πιάνει.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.