Είναι ένα κόλπο που είναι αρκετά δύσκολο να το κατακτήσεις –καλά, τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε, ούτως ή άλλως– αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αποτελεσματικό.

Τόσο αποτελεσματικό, στην πραγματικότητα, που υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στυλίστες εκεί έξω που επιλέγουν να χρησιμοποιούν ισιωτικά για να δημιουργήσουν μπούκλες στα μαλλιά των πελατών τους καθώς και στα δικά τους.

Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά σχετικά με την υιοθέτηση αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι πολύ πιο ευέλικτη σαν τεχνική από ό,τι φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από είδη μπούκλας που μπορείς να δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας μόνο ένα ισιωτικό – κάτι που η κομμώτρια Samantha Cusick έδειξε πρόσφατα σε ένα βίντεο.

Πηγαίνοντας στη σελίδα της στο Instagram, η Cusick έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο – οδηγό. Σ’ αυτό χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά extension μαλλιών – το καθένα με το ίδιο μήκος και πλάτος – για να δείξει τη μεγάλη διαφορά που μπορεί να έχει η απλή αλλαγή της γωνίας στην οποία κρατάς το ισιωτικό σου.

Το βίντεο είχε λεζάντα: «Γνώριζες ότι όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία που κρατάς το ισιωτικό σου τόσο πιο δυνατές γίνονται οι μπούκλες; Για beachy waves, πρέπει να γλιστράς το styler προς τα κάτω στα μαλλιά όσο πιο κοντά στο σώμα σου γίνεται, αλλά για τις μπούκλες που φουσκώνουν, επίλεξε τη γωνία 90 μοιρών.»

Όπως αποδεικνύεται στο σύντομο βίντεο, στο πρώτο κομμάτι μαλλιών που πιάνει η Cusick  κρατά τη συσκευή στις 0° και δημιουργεί ένα χαλαρό, casual look, με μια χαλαρή αίσθηση. Στη δεύτερη εκδοχή κρατά το ισιωτικό σε γωνία 45°, με αποτέλεσμα μια πιο σφιχτή μπούκλα που είναι ιδανική για να δημιουργήσεις μια πιο επίσημη εμφάνιση ή για άτομα των οποίων τα μαλλιά δεν κρατούν τόσο καλά μετά το χτένισμα.

Τέλος, η τρίτη τούφα δουλεύεται με γωνία 90°, καταλήγει σε μια σφιχτή μπούκλα.

Τώρα που είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα ξέρεις τι να κάνεις.