Αν εσύ κουράστηκες και δεν καταστάλαξες τελικά σε κάποιο χόμπι από τα τόσα που δοκίμασες όλον αυτόν τον καιρό, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και κάτι ο σκύλος σου. Μπορεί εσύ να μην τα πηγαίνεις και πολύ καλά με τη ζωγραφική, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για τον τετράποδο φίλο σου. Το #dogpaintingchallenge θα σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις πολύ εύκολα.

Ο σκύλος σου μπορεί να είναι ο δημιουργός των επόμενων έργων τέχνης που θα κρεμάσεις στον τοίχο σου

Το challenge έχει ως εξής: Αρχικά προμηθεύσου έναν λευκό καμβά και τα αγαπημένα σου χρώματα. Προετοίμασε τον καμβά βάζοντας πάνω του μία καλή ποσότητα από κάθε χρώμα σε όποιο σημείο θες. Έπειτα κλείσε τον καμβά μέσα σε μία σακούλα που κλείνει καλά με zip lock. Το τελευταίο βήμα, είναι και το πιο σημαντικό. Άπλωσε πάνω στη σακούλα λίγο φυστικοβούτυρο – κανένας σκύλος ποτέ δεν αντιστάθηκε στο φυστικοβούτυρο.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Puppy Vibes (@thepupvibee)

Ενώ, λοιπόν, ο σκύλος σου θα απολαμβάνει τη μικρή του λιχουδιά, παράλληλα άθελά του θα δημιουργεί κι ένα νέο, μοναδικό έργο τέχνης. Όταν πια το φυστικοβούτυρο έχει τελειώσει και ο σκύλος είναι χορτάτος, βγάλε τον καμβά από τη σακούλα και δείξε του τι κατάφερε να δημιουργήσει. Πάμε στοίχημα ότι θα είναι κι εκείνος το ίδιο περήφανος με σένα. Το καλύτερο είναι το περήφανο βλέμμα του όταν αντικρύζει κι εκείνος το έργο του. Φρόντισε να το κρατήσεις σε βίντεο για να το θυμάστε για καιρό.

Μπορεί να έχεις έναν “paw-casso” μέσα στο σπίτι σου και να μην το ξέρεις

Ψάξε, λοιπόν, στο TikTok και στο Instagram για το #dogpaintingchallenge, δες τις δημιουργίες των απανταχού paw-cassos και πάρε έμπνευση για το επόμενο έργο του δικού σου. Θα είναι τόσο περήφανος για το αποτέλεσμα, όσο κι εσύ.
featured image: @chewrro_