Σύμφωνα με έρευνα, οι millennials δε φλερτάρουν πολύ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

Σύμφωνα με έρευνα, οι millennials δε βγαίνουν ραντεβού για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

Γιατί δε φλερτάρουν τόσο οι millennials;

Το να φλερτάρεις και να βγαίνεις ραντεβού μπορεί είναι διασκεδαστικό. Ωστόσο, μπορεί να γίνει και κουραστικό. Ειδικά αν βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που μιλάει ασταμάτητα για τη μανία του με τις ταινίες του James Bond. Ή για το καινούργιο playstation. Βέβαια, μια νέα έρευνα καταλήγει πως μπορεί η εμμονή με τον James Bond να είναι κάπως ξενερωτική, δεν είναι όμως αρκετή για να κάνει τους millennials να σταματήσουν να βγαίνουν ραντεβού.

Σύμφωνα με τη μελέτη, την οποία διεξήγαγαν ερευνητές στο site Match, η πλειοψηφία των millennials ψάχνουν το άλλο τους μισό, αυτό τον ένα. Με 63% των συμμετεχόντων να αποκαλύπτουν πως θέλουν να βρουν έναν σύντροφο.

Ωστόσο, για το ένα τρίτο των singles, το κόστος των ραντεβού είναι υψηλό. Δηλαδή το κυνήγι του soulmate είναι απλά πολύ ακριβό.

redonline.co.uk

Σύμφωνα με το Match, το μέσο ραντεβού, δηλαδή κατά μέσο όρο ένα γεύμα για δύο, ένα μπουκάλι κρασί, δύο εισιτήρια για σινεμά, μεταφράζεται σε 102,32 δολάρια στην Αμερική. Σε ευρώ κάπου στα 93. Ακόμα και να κάνεις τις ανάλογες "εκπτώσεις" -γιατί ΟΚ στην Ελλάδα είμαστε- συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό ποσό.

Τα ραντεβού μπορεί να είναι ακριβά, αλλά υπάρχουν τόσο ωραίοι τρόποι να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα. Σκεφτήκαμε κάποια low cost, αλλά εξίσου τίμια ραντεβού:

Βόλτα με το ποδήλατο: Ιδανική ιδέα αν σε αγχώνει και το eye contact. Ιδανική επιλογή η παραλιακή.

Picnic στο σπίτι: Στο σπίτι στο πρώτο ραντεβού; Ναι, όλα επιτρέπονται αρκεί να ξέρεις τι θέλεις. Στην τελική, το picnic στην ταράτσα ακούγεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ραντεβού για πρωινό: Αντικατάστησε το ποτό με καφέ και το βραδινό με ένα τέλειο πρωινό έξω. Αν μας το πρότεινες, θα σε ερωτευόμασταν.

Featured image: Mauro Grigollo
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.