Το να φλερτάρεις και να βγαίνεις ραντεβού μπορεί είναι διασκεδαστικό. Ωστόσο, μπορεί να γίνει και κουραστικό. Ειδικά αν βρεθείς στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που μιλάει ασταμάτητα για τη μανία του με τις ταινίες του James Bond. Ή για το καινούργιο playstation. Βέβαια, μια νέα έρευνα καταλήγει πως μπορεί η εμμονή με τον James Bond να είναι κάπως ξενερωτική, δεν είναι όμως αρκετή για να κάνει τους millennials να σταματήσουν να βγαίνουν ραντεβού.

Σύμφωνα με τη μελέτη, την οποία διεξήγαγαν ερευνητές στο site Match, η πλειοψηφία των millennials ψάχνουν το άλλο τους μισό, αυτό τον ένα. Με 63% των συμμετεχόντων να αποκαλύπτουν πως θέλουν να βρουν έναν σύντροφο.

Ωστόσο, για το ένα τρίτο των singles, το κόστος των ραντεβού είναι υψηλό. Δηλαδή το κυνήγι του soulmate είναι απλά πολύ ακριβό.

redonline.co.uk

Σύμφωνα με το Match, το μέσο ραντεβού, δηλαδή κατά μέσο όρο ένα γεύμα για δύο, ένα μπουκάλι κρασί, δύο εισιτήρια για σινεμά, μεταφράζεται σε 102,32 δολάρια στην Αμερική. Σε ευρώ κάπου στα 93. Ακόμα και να κάνεις τις ανάλογες “εκπτώσεις” -γιατί ΟΚ στην Ελλάδα είμαστε- συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό ποσό.

Τα ραντεβού μπορεί να είναι ακριβά, αλλά υπάρχουν τόσο ωραίοι τρόποι να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα. Σκεφτήκαμε κάποια low cost, αλλά εξίσου τίμια ραντεβού:

Βόλτα με το ποδήλατο: Ιδανική ιδέα αν σε αγχώνει και το eye contact. Ιδανική επιλογή η παραλιακή.

Picnic στο σπίτι: Στο σπίτι στο πρώτο ραντεβού; Ναι, όλα επιτρέπονται αρκεί να ξέρεις τι θέλεις. Στην τελική, το picnic στην ταράτσα ακούγεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ραντεβού για πρωινό: Αντικατάστησε το ποτό με καφέ και το βραδινό με ένα τέλειο πρωινό έξω. Αν μας το πρότεινες, θα σε ερωτευόμασταν.

Featured image: Mauro Grigollo