Μια γυναίκα συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο όταν αποκάλυψε τον σπαρακτικό λόγο που ο πατέρας της φοράει πάντοτε την ίδια μπλούζα.

Η Ρία, χρήστρια του twitter απο την Ιαπωνία, παρατήρησε οτι ο μπαμπάς της έχει κρατήσει στην ντουλάπα του το ίδιο κιτρινοπράσινο πόλο μπλουζάκι για 20 χρόνια περίπου, και αναρωτιόταν συνεχώς γιατί απλώς δεν το αντικαθιστά με ένα καινούριο.

Ωστόσο, όταν καθάριζε το σπίτι του πατέρα της μετά τον θάνατό του, ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του με την μητέρας της, η οποία είχε πεθάνει απο καρκίνο 18 χρόνια πριν. Ξαφνικά κατάλαβε τον λόγο.

Στην φωτογραφία, οι γονείς της ήταν στο ταξίδι του μέλιτος και φορούσαν ταιριαστά μπλουζάκια. Ο πατέρας της φορούσε το αγαπημένο του πράσινο μπλουζάκι με τον κίτρινο γιακά και η μαμά της ακριβώς το αντίθετο: κίτρινο μπλουζάκι με πράσινο γιακά.

«Αναρωτιόμουν γιατί συνέχισε να φοράει αυτό το παλιό πόλο» είπε η Ρία στο Buzzfeed News.

«Γιατί δεν αγόραζε ένα νέο; Δε φαντάστηκα ποτέ ότι αυτό το μπλουζάκι θα σήμαινε τόσα πολλά γι’αυτόν.»

Απόδειξη του πόσο σημαντικό ήταν το μπλουζάκι για τον πατέρα της, η Ρία κοινοποίησε πόσο το πρόσεχε ο ίδιος και πως ήταν πάντα σίγουρος να το φοράει για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.

«Όταν το μπλουζάκι είχε μια τρύπα, εκείνος πάντα το έραβε πολύ προσεκτικά» πρόσθεσε.

«Το φοράει σε κάθε όμορφη στιγμή, όπως μια εκδήλωση για την δουλειά ή ένα ταξίδι με την οικογένεια

Η Ρία κοινοποίησε την ιστορία του πατέρα της με το μπλουζάκι του στο twitter τον προηγούμενο Αύγουστο. Το τουίτ της πήρε από τότε πάνω από 82 χιλιάδες retweets και περισσότερα απο 307 χιλιάδες καρδούλες.

Το αρχικό της ποστάρισμα κατακλύστηκε από απαντήσεις, με τον κόσμο να γράφει ότι «κλαίει» διαβάζοντας τη γλυκιά ιστορία.

Η Ρία κοινοποίησε μια πρόσφατη φωτογραφία του πατέρας της που φοράει το ξεφτισμένο μπλουζάκι με υπερηφάνια. Ο πατέρας της δεν ξαναπαντρεύτηκε, παρά επέλεξε να μείνει αφοσιωμένος στην αγαπημένη του σύζυγο.

ria-dad-shirt-love

Δεν κλαίμε εμείς, ΕΣΥ κλαις.

Η ιστορία δημοσιεύτηκε στο stylist.co.uk