Ο Karl Lagerfeld αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μοντέλα

Ο Karl Lagerfeld αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μοντέλα

Ο creative director της Chanel, Karl Lagerfeld, είναι εκείνος που επιλέγει τα μοντέλα και τους celebrities που θα περπατήσουν στα fashion shows του οίκου και όχι μόνο. Ο 84χρονος Γερμανός σχεδιαστής έχει άποψη και την εκφράζει συνεχώς. Είναι μια προσωπικότητα αντισυμβατική και εξωστρεφής, ενώ συχνά στις δηλώσεις του είναι καυστικός και κυνικός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Βρετανική Vogue, δήλωσε ανοιχτά ποια διάσημα κορίτσια -μοντέλα και μη- υποστηρίζει αυτή την περίοδο λόγω της συμπάθειας που τρέφει σε αυτά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του ιδιαίτερη συμπάθεια και αγάπη δείχνει στις Cara Delavigne, Kristen Stewart αλλά και Kaia Gerber, οι οποίες έχουν ήδη υπάρξει πρόσωπα της Chanel.

Image: laineygossip.com

Image: laineygossip.com

Όμως, όπως αναφέρει τα αγαπημένα του μοντέλα αυτή τη στιγμή είναι η Δανή Luna Bijl αλλά και η κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp, Lily Rose Depp. Πρόκειται για δύο πρόσωπα πολλά υποσχόμενα στο χώρο της μόδας. Τέλος, προφανής είναι και η συμπάθεια του για την Margot Robbie αφού είναι η brand ambassador για τα 109 χρόνια της Chanel και μάλλον μπορεί να προσφέρει πολλά στον οίκο.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Οι fashion insiders που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

featured image: footwearnews.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.