Ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The2night Show ήταν και ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος.

Ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στο μουσικό show του Alpha J2US, μίλησε για τη ζωή του, την απώλεια του πατέρα του, τη σχέση του με τα social media και το ΤikΤok αλλά και για το πώς έφτασε μέχρι τη σκηνή του J2US.

Μιλώντας για τον πατέρα του είπε:

«Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Δεν χρειαζότανε να μιλήσει για πολλά πράγματα. Το βλέμμα του, μου έκανε πάντα εντύπωση, χωρίς να λέει κάτι, απλά μόνο που σε κοίταγε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του».

Ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι η μητέρα του ήταν αυτή που τον κράτησε προσγειωμένο: «Η μητέρα μου δεν με άφησε ποτέ να πετάω σε ένα ροζ συννεφάκι. Δεν μου είπε ποτέ είσαι «ο γιος του Μπάρκουλη». «Ήμουν ένα απλό παιδί. Είχαν ακουστεί πολλά για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, δεν μπορείς να έχεις γνώμη». Είπε επίσης για τη σχέση των γονιών του: «Δεν έχω δει άνθρωπο μέχρι σήμερα που να αγαπάει τόσο πολύ όπως η μητέρα μου τον πατέρα μου».

«Μου έλεγαν, ο πατέρας σου είναι γέρος»

«Έχω δει πάρα πολλά σχόλια και για τη μητέρα μου. Δηλαδή ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και γενικά πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια».

Και συνέχισε: «Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός. Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, αφού δεν μπορούσε αλλιώς».

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε δίπλα στον Ανδρέα Μπάρκουλη μέχρι τα 15 του χρόνια, δήλωσε πως: «Ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τον δρόμο του πατέρα μου, αλλά κατάλαβα ότι θέλω να πάρω τον δικό μου δρόμο».

Η συμβουλή του πατέρα του, τα social media και το J2US

«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα, στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ το ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός», ανέφερε για την επιθυμία του πατέρα του.

Όσο αφορά τα social media και το Tik Tok είπε: «Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες, δεν λέω ότι είμαι Tiktoker, Instagrammer, Youtuber ή οτιδήποτε άλλο. Στο J2US πήγα ως ΤikΤoker και ως γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Έχω περίπου 85 χιλιάδες followers στο Tik Tok τους οποίους απέκτησα μέσα σένα χρόνο. Χαίρομαι γιατί είναι κάτι που το ξεκίνησα με σκοπό να φτιάξω όνομα για μένα. Το συνέχισα γιατί είχα και πολλά θετικά σχόλια εκτός από αρνητικά».

Για το J2US είπε «Μου έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης: “Σε θέλω στο J2US” και του απάντησα: “Ακόμα μπορείς να με πάρεις”. Κι έτσι έκλεισε. Συμφωνήσαμε και την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα με τον Νίκο Κοκλώνη. Του έλεγα ότι φοβόμουν, είχα δεύτερες σκέψεις, αν και η συμφωνία ήταν πολύ χαλαρή και όμορφη. Άφησε τελικά της δουλειές του και ήρθε να με πάρει να πάμε μια βόλτα. Εκεί άρχισε να μου εξηγεί πάρα πολλά πράγματα. Μου έχει μεταδώσει απίστευτα πράγματα».

Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε επίσης ότι είχε 10 χρόνια να πάει διακοπές. 

«Με όλα αυτά που είχαν γίνει δεν είχα πολλή όρεξη. Για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν είχα πάει. Οι διακοπές μου φέτος στη Λευκάδα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το χάρηκα, γιατί πήγα με πολύ καλή παρέα. Κατάλαβα ότι τις χρειάζεται τις διακοπές ο άνθρωπος», είπε. Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια εκτός από την απώλεια του πατέρα του είχε να διαχειριστεί και τα προβλήματα υγείας του καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη, πάσχει από τη νόσο του Crohn.

Τέλος. για την προσωπική του ζωή δήλωσε πως είναι σε καλή φάση τώρα και όλο αυτό του δίνει δύναμη.