Για όλους τους λάτρεις της μόδας, πάει καιρός από τότε που κυκλοφόρησε ένα καλό reality show. Ε, κάπου εκεί στο Netflix εισακούσθηκε αυτή η επιθυμία και πριν λίγες μόλις μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Next in Fashion.

Ο Tan France που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Queer Eye μαζί με την Alexa Chung φέρνουν το νέο αυτό show στα μέτρα τους. Μοιάζουν σαν το απόλυτο δίδυμο ως γνώστες της μόδας που σέβονται τον χώρο και τον υπηρετούν αναλόγως. Μετά το iconic δίδυμο Heidi Klum-Tim Gunn φαίνεται πως θα αναδειχθούν σε νέους γκουρού της μόδας. Όχι ότι δεν είναι ήδη δηλαδή.

To Next in Fashion θυμίζει απλά το Project Runway στο concept

Κι εδώ μπορούμε να δώσουμε τα πρώτα συγχαρητήρια. Γιατί κατά τ’άλλα προωθεί μια πολύ διαφορετική νοοτροπία. Αρχικά, στο νέο αυτό show συμμετέχουν άτομα που έχουν εμπειρία στον χώρο. Έχουν δουλέψει πλάι σε πολλούς γνωστούς σχεδιαστές όπως η Alexander Wang, ωστόσο δεν έχουν αποκτήσει ακόμα την δική τους προσωπική φήμη για τη δουλειά τους. Και πάνω σε αυτό έρχεται να βοηθήσει το Next in Fashion. Εκεί οι διαγωνιζόμενοι δεν θα παλέψουν μόνο την πρωτιά. Θα καταφέρουν να εξελιχθούν ως επαγγελματίες και να δείξουν τα μοναδικά τους ταλέντα.

Όσο για το δίδυμο Tan France – Alexa Chung, φαίνεται να μην πιστεύουν ούτε οι ίδιοι τη χημεία ανάμεσα τους

Είναι δημιουργικοί, υποστηρικτικοί και πολλοί καλοί οικοδεσπότες του show. Αυτό που ήθελαν και οι ίδιοι να προωθήσουν περισσότερο είναι ένα reality show από όπου θα λείπουν όλα εκείνα τα αρνητικά στοιχεία. Ξέρεις, το κουτσομπολιό, τα σχόλια, το drama που γίνονται επίτηδες για την τηλεθέαση. Σε αυτό το show θα στηριχτούν κυρίως στην αυθεντικότητα και τον επαγγελματισμό. Να και κάτι που χρειαζόμασταν μετά το δικό μας GNTM.

Στο Next in Fashion θα συμμετέχουν 18 διαγωνιζόμενοι κατά την διάρκεια 10 επεισοδίων που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix στις 29 Ιανουαρίου. Το έπαθλο για τον νικητή περιλαμβάνει 250.000 δολάρια και ένα συμβόλαιο με το Net-a-porter για να κυκλοφορήσει την πρώτη επίσημη σειρά με ρούχα. Δεν το λες και λίγο. Εμείς απλά περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε το γεγονός ότι το Next in Fashion αφορά την μαγεία της δημιουργικότητας στον χώρο της μόδας και τίποτα άλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=a2W0ivtnXjY
featured image: Popsugar UK