Σκοπός της Joy Koumentakou μέσα από τη συλλογής της SS20116 είναι να δώσει λιγότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και περισσότερη στα υγιή συναισθήματα, προβάλλοντας φυσικά τη χρωματιστή πλευρά του εαυτού μας.

JOY KOUMENTAKOU

Τι σημαίνει μόδα για σένα;

Για μένα, η μόδα είναι ταυτόχρονα το «πάντρεμα» της προσωπικής μας αισθητικής με τις παγκόσμιες τάσεις, που μας βοηθούν να εκφραζόμαστε αλλά και να εξελισσόμαστε αισθητικά! Μόδα για μένα θα είναι πάντα το χρώμα, ως μέσο έκφρασης…

Πως είναι το ξεκίνημα σου στην μόδα στην Ελλάδα του 2016;

Οι συνθήκες σαφώς και δεν ευνοούν οποιοδήποτε νέο βήμα, αλλά είναι στο χέρι μας να εφεύρουμε τους τρόπους αυτούς που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη ενός brand. Ένα τέτοιο βήμα είναι και η συμμετοχή μου στην AXDW, που συμβάλει ταυτόχρονα στην αναγνωρισιμότητα του brand μου, madebyJK, αλλά και στην προβολή των επιμέρους συλλογών μου!

Τι θα δείξεις στην AXDW;

Σε μία τόσο δύσκολη εποχή, σκοπός μου είναι να αναδείξω τις ανθρώπινες αξίες, γι’ αυτό και η συλλογή μου για το Φθινόπωρο –Χειμώνα 2016 ονομάζεται “FEELINGS”. Σκοπός της συλλογής είναι να δώσουμε λιγότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και περισσότερη στα υγιή συναισθήματα, προβάλλοντας φυσικά τη χρωματιστή πλευρά του εαυτού μας.

Τι σχέδια έχεις για το μέλλον;

Στόχος μου είναι να προβάλλω τη δουλειά μου στο εξωτερικό, καθώς οι Έλληνες σχεδιαστές είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και έχουν κάθε εφόδιο για να ξεχωρίσουν στη διεθνή αγορά!

JOY KOUMENTAKOU_photo collection