Το “Οne day” αρχικά ήταν μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, αργότερα η δημοφιλής ιστορία έδωσε το έναυσμα για την ομώνυμη ταινία του 2011, με πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway απέναντι στον ηθοποιό του Across The Universe, Jim Sturgess.

Ποια είναι η πλοκή του “One Day”;

Το “One Day” ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Emma Morley και του Dexter Mayhew (Em και Dex), το ειδύλλιο των οποίων ξεκινά με μια απόπειρα one night stand το 1988. Αν και οι δυο τους δεν τα βρίσκουν ως εραστές, γίνονται οι καλύτεροι φίλοι, με την πλοκή να παρακολουθεί τις περιστασιακές συναντήσεις τους για δεκαετίες μετά. Σε κάθε επεισόδιο θα δεις τους κεντρικούς χαρακτήρες ένα χρόνο μεγαλύτερους σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, παρακολουθώντας πώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, εάν πλησιάζουν ο ένας τον άλλον μεταξύ τους ή εάν είναι απόμακροι με την πάροδο των χρόνων.

Ποιοι συμμετέχουν στη σειρά;

Όπως αναφέραμε, θα δούμε τον πρωταγωνιστή του “The White Lotus” Leo Woodall να επιστρέφει στις οθόνες μας μετά την εμφάνισή του ως Jack, τον άτακτο ζιγκολό, στη δεύτερη σεζόν.

Ακόμα, τη θέση της Anne Hathaway ως Emma Morley θα αναλάβει η Ambika Mod, μια καταξιωμένη ηθοποιός και συγγραφέας με εμπειρία στην κωμωδία και τον αυτοσχεδιασμό. Η Mod έχει πρωταγωνιστήσει πρόσφατα σε μερικές βρετανικές σειρές, όπως το This Is Going To Hurt και το I Hate Suzie Too.

Μαζί τους στη σειρά θα είναι και η Αυστραλή ηθοποιός Essie Davis, την οποία μπορεί να αναγνωρίσεις από τις ταινίες Miss Fisher’s Murder Mysteries, The Babadook, Assassin’s Creed ή Faraway Downs.

Άλλα μέλη του καστ είναι οι Tim McInnerny (Notting Hill), Amber Grappy, Jonny Weldon (House Of The Dragon), Eleanor Tomlinson (Poldark, Angus, Thongs And Perfect Snogging), Joely Richardson (101 Dalmatians, Nip/Tuck) και Toby Stephens (Jane Eyre).

Πότε θα είναι διαθέσιμη η σειρά;

Η σειρά “One Day” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Φεβρουαρίου 2024.