Κάποιοι επιμένουν και πιστεύουν στα New Year’s Resolutions. Εμείς πάλι βολευόμαστε με New Month’s Resolutions και αυτά περιλαμβάνουν συγκεκριμένα τις νέες κυκλοφορίες του Netflix. Εκ των πραγμάτων, κάθε μήνας είναι διαφορετικός στη streaming πλατφόρμα και πάντα μας αρέσει να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έτσι και για τον Μάρτιο, πέρα από τις σειρές που επιστρέφουν με νέες σεζόν, έχουμε 3 νέες σειρές που μας τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον.

To Πείραμα των 100

3 νέες σειρές που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Εδώ εκατό εθελοντές συμμετέχουν σε πειράματα με σκοπό να απαντηθούν ερωτήματα για την ηλικία, το φύλο, την ευτυχία και άλλες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται για μια πρωτότυπη σειρά του Netflix που θυμίζει ένα κοινωνικό πείραμα που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Σε αυτό συνεισφέρουν όλες αυτές οι περίεργες ερωτήσεις που καμιά φορά εύχεσαι να μη σε ρωτήσει ποτέ κανείς γιατί θα σε παρεξηγήσει από την απάντηση. Περιμένουμε μέχρι τις 13 Μαρτίου για να νιώσουμε άβολα με όλες αυτές τις ερωτήσεις προς τους εθελοντές.

Feel Good

3 νέες σειρές που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Για το Feel Good τα έχουμε ξαναπεί κι εδώ και ο ενθουσιασμός μας είναι ήδη μεγάλος. Στη νέα αυτή σειρά, η Μέι Μάρτιν πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός της: μια Καναδή κωμικός που ζει στο Λονδίνο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί μια νέα σχέση και να μείνει μακριά από εθισμούς. Και αυτή είναι μια όσο περιληπτική περιγραφή γίνεται ώστε να μη στο χαλάσουμε από πριν. Το Feel Good καταφέρει να αγγίξει πολλά θέματα χωρίς απαραίτητα να εκθέτει την Μέι Μάρτιν. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.

Γράμμα για τον Βασιλιά

3 νέες σειρές που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Και για να συμπληρώσουμε τα διάφορα είδη τα οποία μας προσφέρει απλόχερα το Netflix, έχουμε το Γράμμα για τον Βασιλιά. Αν δηλαδή δεν σε κέρδισαν οι δύο προηγούμενες επιλογές, τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 20 Μαρτίου για τη νέα αυτή original σειρά του Νetflix. Πρόκειται για μια συγκλονιστική σειρά φαντασίας με ήρωα ένα μικρό αγόρι που αναλαμβάνει να παραδώσει ένα μυστικό μήνυμα από το οποίο εξαρτάται η μοίρα του βασιλείου. Με υπέροχα κουστούμια και τοπία, αλλά και εντυπωσιακές μάχες, η σειρά αυτή θυμίζει το 1917, απλά σε ένα φανταστικό σύμπαν. Η ιδέα και μόνο μας αρέσει ήδη.

featured image: theguardian.com