Στη νέα σειρά Feel Good θα δούμε ότι το "new life, new me" δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό

Στη νέα σειρά Feel Good θα δούμε ότι το «new life, new me» δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό

Επίσης, η Mae Martin πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της όσο κι αν θέλει να προχωρήσει.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις ήδη ακούσει την Καναδή κωμικό Mae Martin. Αλλά ακόμη κι αν δεν έτυχε, το Netflix θα φροντίσει να μας την γνωρίσει σύντομα μέσα από τη νέα σειρά Feel Good.

Είναι εύκολο να καταλάβεις ήδη από το τρέιλερ ότι αυτή η σειρά θα μας απασχολήσει αρκετά. Κυρίως για την πληθώρα των θεμάτων που θίγει. Η Mae Martin αποφάσισε να υποδυθεί στη σειρά τον εαυτό της χωρίς ενδοιασμούς θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο τις "μάχες" που έχει δώσει στη ζωή. Και θέλοντας κυρίως να ανοίξει μια συζήτηση για όλα εκείνα τα θέματα που αρνούμαστε να συζητήσουμε και "κρύβουμε κάτω από το χαλί", χωρίς ωστόσο η σειρά να είναι 100% αυτοβιογραφική. Έχει ως βάση τη ζωή της και τις εμπειρίες της, με αρκετά φανταστικά στοιχεία μπλεγμένα με την πραγματικότητα.

Ξεκινώντας βλέπουμε τη γνωριμία της με την George, μια ετεροφυλόφιλη κοπέλα η οποία δηλώνει ευθύς αμέσως ότι δεν είχε ποτέ κάποια σχέση με κοπέλα. Η έλξη όμως ανάμεσα στις δύο είναι άμεση και σχεδόν ζηλευτή. Μέχρι να αρχίσουμε κι εμείς και η George να βλέπουμε την Mae να έρχεται αντιμέτωπη με τους δαίμονες της. Θέλοντας να χτίσει μία υγιή σχέση με την George, η Mae της αποκρύπτει τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Και μολονότι η ίδια προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι όντως ισχύει το new life, new me, φαίνεται σιγά σιγά να καταρρέει.

Έχοντας ως αρχή τον έρωτα, η σειρά Feel Good προσπαθεί να εξερευνήσει αν μια τέτοια συνθήκη είναι αρκετή για δύο ανθρώπους

Αν κάποιος από τους δύο έχει άλλες ανάγκες και αν μπορεί να τις ξεπεράσει μέσω του έρωτα. Η σεξουαλικότητα είναι άλλο ένα θέμα που γίνεται εμφανές από την αρχή. Για την George που δεν είχε ποτέ άλλη σχέση με κορίτσι και για το πως καλείται να διαχειριστεί αυτήν εδώ. Αλλά και για την Mae Martin που μπορεί να μιλήσει τόσο ανοιχτά για τον εαυτό της και αποφασίζει να εκτεθεί χωρίς να την νοιάζει η κριτική του κοινού της.

https://www.instagram.com/p/B8Eedd6n2Qs/

Έπειτα όμως από αυτά τα ενθαρρυντικά στοιχεία, έρχεται και η πιο σκοτεινή πλευρά. Αυτή που αφορά τις εξαρτήσεις και τις τοξικές σχέσεις. Η Mae ήδη από το τρέιλερ φαίνεται να έχει μια περίεργη σχέση με τους γονείς της. Και ας έχει για μαμά της την πιο κουλ από όλες, Lisa Kudrow. Σε μια προσπάθεια της να πείσει τους πάντες ότι άλλαξε, μάλλον θα χάσει τον δρόμο. Μια πραγματικότητα πολύ κοινή για ανθρώπους εκεί έξω. Κι ας επιμένουμε στα Instagram stories μας με inspirational quotes.

Η πρώτη σεζόν του Feel Good θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου στην πλατφόρμα του Netflix και αποτελείται από 6 επεισόδια. Και όπως όλα δείχνουν είναι μια προσωπική κατάθεση ψυχής για την Mae Martin. Από αυτές που το κοινό οφείλει να σεβαστεί. Και μπορεί και να αγαπήσει.

Featured Image: hypable.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.