Κάποιες φορές μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να ”παγώσεις” τα σχέδια και τα πλάνα σου για να διατηρήσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Εύχεσαι να χαίρεται με τα επιτεύγματα και τις δυνατότητές σου και να σε ενθαρρύνει να πετύχεις, αλλά δεν το κάνει. Έχεις αφήσει πίσω τις φιλοδοξίες σου και αναρωτιέσαι ακόμα αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει σε σένα και να σε υποστηρίζει με κάθε τρόπο.

Εαν αισθάνεσαι -έστω και στο ελάχιστο- κάτι από τα παραπάνω τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να διακόψεις τη σχέση σου και να αναζητήσεις κάποιον που πιστεύει ολόψυχα σε ό,τι κάνεις.

Δεν θέλεις να ακούς ότι είναι δύσκολο να πετύχεις τα όνειρά σου, κουράστηκες να αμφισβητούνται συνέχεια οι δυνάμεις σου, είσαι εξαντλημένη από τη μάχη για τους στόχους σου με τον σύντροφό σου.

Να είσαι με κάποιον που σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα

Ο ιδανικός σύντροφος θα σε διαβεβαιώνει ότι καμία φιλοδοξία σου δεν είναι ανέφικτη, ότι όσο κι αν αμφιβάλλεις, έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις. Θα σταθεί στο πλευρό σου σε κάθε βήμα του ταξιδιού, θα σε παρηγορήσει όταν έχεις αμφιβολίες και φόβους, θα σου υποσχεθεί ότι η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει. Θα σε ενθαρρύνει τόσο έντονα, που η επιτυχία σου θα είναι και δική του. Θα αρνηθεί να σε αφήσει να πιστέψεις ότι οποιοσδήποτε άλλος αξίζει την ιδανική ζωή περισσότερο από σένα, υπενθυμίζοντάς σου ότι έχεις το πάθος, το ταλέντο και το όραμα για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι.

Να είσαι με κάποιον που έχει πίστη στις ικανότητές σου

Ένας σύντροφος που αξίζει να είσαι μαζί του θα μιλήσει πολύ για το ταλέντο σου, επαινώντας τις δυνατότητές σου, τις κινήσεις και τις δυνάμεις σου. Θα σου υπενθυμίζει την αξία σου, ακόμα και όταν φτάνεις στον πάτο. Θα σε διαβεβαιώνει ότι τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου. Θα σου υποσχεθεί ότι θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις από τους φόβους και τις αμφιβολίες σου. Και ποτέ δεν θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το μονοπάτι της καρδιά σου δεν σου ταιριάζει.

Να είσαι με κάποιον που σε υποστηρίζει άνευ όρων

Θα καταλάβει τα βάθη της ψυχής σου, τα κίνητρά σου, τις ανασφάλειές σου, τα πάθη, τα κρατήματά σου στη ζωή. Θα κρατήσει το κεφάλι σου ψηλά σε περιόδους συγκρούσεων, διαβεβαιώνοντάς σου ότι συμπεριφέρεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και θα αποδείξει ότι οι επιτυχίες σου δεν θα μπορούσαν ποτέ να μειώσουν τις δικές του. Θα σε αγαπήσει τόσο όταν υπερέχει, όσο και όταν βιώνει μεγάλη απώλεια, βάζοντας την πίστη του σε σένα και τις ικανότητές σου πάνω από όλα, ό,τι και να συμβεί.

Όταν βρεις τελικά έναν σύντροφο που πιστεύει σε ό,τι κάνεις, θα ανακαλύψεις ότι αξίζεις την υποστήριξη που ψάχνεις και θα κυνηγήσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

featured photo: Twenty20.com/InLightOut