Το νέο ντοκιμαντέρ Selena Gomez: My Mind and Me ρίχνει φως σε μία άγνωστη ματιά της ζωής της Selena Gomez, που η ίδια είχε αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, όμως, η καλλιτέχνιδα επέλεξε να μοιραστεί μερικές πτυχές της ζωής της θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους ανθρώπους που την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να σταθεί πιο ειλικρινής απέναντι σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια που ακούει τόσα χρόνια.

Η Selena Gomez απεχθάνεται να συμμετέχει στην προώθηση της μουσικής της

Για πρώτη φορά η καλλιτέχνιδα μιλά για το ότι δεν θέλει να συμμετέχει στις συνεντεύξεις τύπου, καθώς η ίδια πολλές φορές αισθάνεται σαν προϊόν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Δεδομένου ότι, μέχρι στιγμής δεν είχε και τις καλύτερες εμπειρίες με τους δημοσιογράφους και το πώς της έχουν φερθεί έως σήμερα είτε σε σχέση με την προσωπική της ζωή είτε σε σχέση με τα επαγγελματικά της. Αναφέρει για πολλοστή φορά κάτι που γνωρίζουμε ήδη όλα αυτά τα χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα μέσα, καθώς πολλές φορές δημοσιογράφοι επέλεξαν να διαστρευλώσουν τα λεγόμενά της ή να επέμβουν υπερβολικά στην ζωή της παρά τη θέλησή της.

Το ζήτημα με τον Justin Bieber

Όλα αυτά τα χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Justin Bieber, τα media εξακολουθούν να ασχολούνται φανατικά με τη σχέση τους, πιστεύοντας πως θα έπρεπε να είναι ακόμα μαζί. Η Selena Gomez ανέφερε μάλιστα πως αισθάνθηκε “στοιχειωμένη” από αυτή τη σχέση, καθώς η ίδια ήθελε να προχωρήσει, αλλά ένιωσε ότι δεν της το επέτρεπαν. Ωστόσο η ίδια επιλέγει να μην μιλήσει για το περιεχόμενο της σχέσης της και δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Το ίδιο επιλέγει να κάνει και για όλες τις υπόλοιπες σχέσεις από τότε, θέλοντας να διαφυλάξει όσο περισσότερο γίνεται την ερωτική της ζωή. Το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez είναι διαθέσιμο για streaming στο Apple TV+.