“Είμαι η Ναταλία και είμαι καλά -από καθημερινή επιλογή. Εργάζομαι ως δημοσιογράφος εδώ και 16 χρόνια, αυτό το διάστημα συμμετέχω στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Όπως λένε όσοι με ξέρουν καλά, μπορώ να συνδυάζω τις ποιότητες των τεχνών και την ανεμελιά μιας νύχτας στα μπουζούκια. Παράλληλα, κάνω ό, τι μπορώ για να έχω μέρες γεμάτες δράση και αγάπη. Γιατί; Για να μη χάνω ούτε στιγμή.” απαντά στην ερώτηση “Ποια είσαι και τι κάνεις;” η δημοσιογράφος που βλέπεις κάθε σαββατοκύριακο, Ναταλία Αργυράκη.

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Σύγχρονο, απλό, δικό μου.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Όμορφη, ρομαντική, σούπερ σταρ.

από προσωπικό αρχείο

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Αυτά που με βολεύουν ανά περίσταση. Κυρίως αυτά που «κατασκευάζουν» φούτερ. Έχω πολλά.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Τα θέατρα και τα μπαρ. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το Jazz’n’Jazz στο Λυκαβηττό και το Juan Rodriguez στου Ψυρρή. Αγαπημένο μέρος όμως –για βόλτα, για θέα- είναι η Ακρόπολη.

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρεάσει τις στυλιστικές επιλογές σου;

Το ότι ζω στην Ελλάδα έχει επηρεάσει στις επιλογές μου, γιατί οι περισσότερες μέρες είναι ηλιόλουστες και το καλοκαίρι διαρκεί πολλούς μήνες, οπότε γενικά ακολουθώ ένα ελαφρύ στυλ με πολλά σακάκια, ζιβάγκο, t-shirt και ζακέτες και αποφεύγω τα πολύ χοντρά ρούχα και μπουφάν.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Αλήθεια, πιστεύετε πως έχω αθηναϊκό στυλ; Διαφωτίστε με! Εγώ θα πω, τυχαία, τα sneakers.

από προσωπικό αρχείο

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου;

Πείραξα το χρώμα των μαλλιών μου, και από ξανθιά, έγινα χάλκινη. Γενικά, στα μαλλιά πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες αλλαγές, όχι οι διακριτικές. Ίσως και στη ζωή, σε κάποιες καταστάσεις.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Την έλλειψη πράσινου σε πολλά σημεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ονειρεύομαι περισσότερο οξυγόνο, λιγότερα αυτοκίνητα, ευκολότερες διαδρομές και μέρες για όλους μας.

Τι είναι style για σένα;

Αν κρίνω από το ποιους θεωρώ στυλάτους ανθρώπους, στυλ είναι η προσωπικότητα.