Η λάμψη που αιχμαλωτίζει το γυναικείο βλέμμα,τα υλικά που ξέρουν να κερδίζουν στο παιχνίδι του κοσμήματος και της δημιουργίας και η ποιότητα στη κατασκευή είναι μερικά από από τα αγαπημένα στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας για τα αγαπημένα μας κοσμήματα.

Στο My bling τα κοσμήματα είναι πάντα μια νέα έμπνευση για τα αξεσουάρ σου και εμείς εδώ στο savoir ville αφού μιλήσαμε με την πολυτάλαντη δημιουργό του brand, επιλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα κομμάτια my bling.

drop-ethnic-worn

H επαφή με τη δημιουργία

“Ως αρχιτέκτων, η επαφή με το design, τα εργαλεία και τα υλικά ήρθε αρκετά νωρίς και το κόσμημα ήταν το hobby που αργότερα έγινε επάγγελμα. Ο σχεδιασμός σε μικρή κλίμακα πλέον έγινε τρόπος έκφρασης. Όταν πλέον διαμόρφωσα το προσωπικό μου στυλ και το κοινό ήθελε να μάθει περισσότερα για το “τι φοράω”, προέκυψε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός brand που θα αντιπροσωπεύει το κόσμημα που εγώ προτείνω.”

Η σχέση με το κοινό

“Το κοινό μας μοιράζεται το ίδιο πάθος για το χειροποίητο και το αυθεντικό, θέλει να μάθει την ιστορία πίσω απο το κάθε σχέδιο, την έμπνευση, τη διαδικασία παραγωγής. Μας εμπιστεύεται για την ποιότητα και το after sales service που παρέχουμε.  Γι αυτό και η δημιουργία του showroom ήταν η πρώτη κίνηση ώστε να μπορεί το κοινό να μας γνωρίσει προσωπικά.”

mbs22-worn

Η συνύπαρξη με τα άλλα brands

“Ο βιομηχανικός σχεδιασμός εικαστικών αντικειμένων και το design κοσμήματος πάντα είχε πολλούς λάτρεις άρα και μεγάλο ανταγωνισμό. Με το ιδιαίτερο στυλ του καθενός και σωστή προώθηση του brand ο κάθε δημιουργός μπορεί να διεκδικήσει το χώρο που του αναλογεί σε αυτή την μεγάλη βιομηχανία του χειροποίητου. Αυτό που ξεχωρίζει ποιοτικά και σχεδιαστικά έχει διαχρονική αξία και πιστεύω πως εκτιμάται απο το κατάλληλο κοινό. “

Το ύφος του brand

“Το my Bling χαρακτηρίζεται απο την αυθεντικότητα των σχεδίων, τη διαχρονικότητα και το γεγονός ότι είναι ευκολοφόρετα. Πολλά μεγάλα statement σκουλαρίκια γεωμετρικά ή έθνικ πολύ ελαφριά για να φοριούνται όλη μέρα. Κρεμαστά μοτίφ με το χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό μας μαύρο-χρυσό. Τα υλικά είναι ασήμι και ορείχαλκος, όλα υποαλλεργικά με τις καλύτερες επιμεταλλώσεις. Τα μοναδικά σχέδια μας είναι κλασικά και διαχρονικά και δεν έχουν εποχή. Η νέα μας κολεξιόν έχει νέα εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια που είναι trade mark του My Bling και μια νέα σειρά μενταγιόν Zodiac με ιδιαίτερη εικαστική προσέγγιση.

Τα κοσμήματα my Bling μπορείτε να τα βρείτε στο showroom στην Κηφισιά, στον Ιανό στο Golden Hall και σε επιλεγμένες γκαλερί και καταστήματα. Περισσότερα στο www.mybling.gr . και facebook.com/sophiamybling/. Μπορείτε να παραγγείλετε και μέσω internet στο site μας ή τηλεφωνικά ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα το jamjar.gr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA