Όσο περισσότερο μπαίνουμε για τα καλά στο καλοκαίρι τόσο μεγαλώνει και η διάθεσή μας για εξορμήσεις. Λίγο οι ηλιόλουστες μέρες, λίγο η μέρα που μεγαλώνει, οι εκδρομές μπαίνουν όλο συχνότερα στο πρόγραμμα. Φυσικά όσο γεμάτη είναι η μέρα μας, τόσο λιγότερα πράγματα θέλουμε να κουβαλάμε μαζί. Αυτό δεν είναι εξάλλου το νόημα της κάθε «απόδρασης»;

Παρακάτω θα δούμε ορισμένες από τις νέες multi use παλέτες που κυκλοφορούν. Υπόσχονται να αδειάσουν χώρο από το νεσεσέρ μας. Κάθε παλέτα μπορεί να συνδυάσει άψογα το μακιγιάζ προσώπου αλλά και ματιών.

Ταυτόχρονα προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε για απλά, αλλά προσεγμένα make-up looks όλα τη μέρα.

1. Tarte, high tides and good vibes: με τα Sephora να καλωσορίζουν για πρώτη φορά την εταιρία στην Ελλάδα, η παλέτα αυτή είναι ότι χρειαζόμαστε. Πρόκειται για μια περιορισμένης έκδοσης παλέτα ματιών, η οποία περιέχει όλα τα χρώματα του καλοκαιριού. Εκτός από τα funky χρώματα που περιέχει, χάρη στις πιο απαλές, ροζ αποχρώσεις είναι ιδανική και για τα ζυγωματικά μας, ως ρουζ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

2. Benefit cosmetics, cheekleaders pink squad: δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την εταιρία και τις πασίγνωστες παλέτες της. H συγκεκριμένη, περιορισμένης έκδοσης παλέτα, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Είναι γεμάτη από τα διάσημα προϊόντα της εταιρίας, όπως το hoola bronzer, το Tickle highlighter ή το ρουζ Dallas, σε κανονικό μέγεθος. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως σκιές για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

3. Kat Von D, shade and light: αυτή η παλέτα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρίας της γνωστής tattoo artist. Περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να σχηματίσεις γωνίες και να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου. Ταυτόχρονα είναι ότι πρέπει για ένα ματ, μίνιμαλ eye look.

4. Too faced, natural face palette: η Too Faced είναι ένα beauty brand που όλοι αγαπάμε. Η συγκεκριμένη παλέτα αποτελεί ένα στολίδι για το boudoir μας. Ιδιαίτερα πρακτική και πολύ-χρηστική, περιέχει όλα τα απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο eye και face look. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει δύο αποχρώσεις λάμψεων, τόσο για ανοιχτόχρωμες όσο και πιο σκούρες επιδερμίδες. Επιπλέον με διπλές επιλογές τόσο σε ρουζ όσο και μπρόνζερ, μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και επιθυμία.


featured image: Musings of a Muse