Oι Mr & Mrs Pearl απαντούν σε όλες τις βασικές ερωτήσεις που αφορούν τη λεύκανση δοντιών

Oι Mr & Mrs Pearl απαντούν σε όλες τις βασικές ερωτήσεις που αφορούν τη λεύκανση δοντιών

Οι Mr. & Mrs. Pearl - The Teeth Whitening Experts: "Eίμαστε από τους πολύ λίγους που έχουν μελετήσει τόσο πολύ και κατέχουν τη λεύκανση των δοντιών στην Ελλάδα. Για χρόνια ήμασταν λάτρεις της λεύκανσης δοντιών και πλέον είχαμε συμβιβαστεί στην ιδέα πως για να μπορείς να έχεις λευκά δόντια θα πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο αδρά και να υποβάλλεσαι σε επίπονες και τραυματικές θεραπείες. Όταν το 2014 ανακαλύψαμε πως υπάρχει εναλλακτική λύση, αρχικά ήμασταν δύσπιστοι. Στην συνέχεια το δοκιμάσαμε, το λατρέψαμε και βάλαμε μπροστά τις διαδικασίες για να το φέρουμε και στην Ελλάδα. Σκοπός μας ήταν και είναι να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο για το τι είναι η λεύκανση των δοντιών και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να την δοκιμάσουν. Έτσι προσαρμόσαμε τις θεραπείες μας να ξεκινάνε από τα 68 ευρώ και να μην ξεπερνάνε τα 200 ευρώ για κάποιον που θέλει το μέγιστο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο και με τους απόλυτα καταρτισμένους οδοντιάτρους μας φέραμε την λεύκανση των δοντιών κοντά στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό."

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. & Mrs. Pearl (@mrandmrspearl) στις

Από που προέρχεται η ιδέα του ονόματος; Και από ποιους αποτελείται η ‘’οικογένεια’’ των Pearls;

Η ιδέα του ονόματος ξεκίνησε με το σκεπτικό ότι θέλαμε να περιγράψουμε έναν χώρο ο οποίος θα απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και οικονομικού προφίλ και θα είναι εξίσου φιλόξενος για όλους. Στην συνέχεια θα έπρεπε να παραπέμπει σε κάτι που να έχει σχέση με την βασική υπηρεσία που θα παρέχουμε, την λεύκανση των δοντιών. Στα Αγγλικά υπάρχει μια φράση που περιγράφει τα λευκά δόντια και είναι η “Pealry whites”. Το Pearly βγαίνει φυσικά από το μαργαριτάρι, την Πέρλα - Pearl. Έτσι μετά από πολλούς συνδυασμούς και ιδέες καταλήξαμε στο Mr. & Mrs. Pearl. Με το που ειπώθηκε για πρώτη φορά ήμασταν σίγουροι πως αυτό είναι το όνομα! Και επίσης πιστεύουμε πως περιγράφει απόλυτα την μίνιμαλ αισθητική του χώρου και την αίσθηση χαλάρωσης που δίνει.

Αρκεί να μην είμαι ευχαριστημένη από την χρωματική όψη των δοντιών μου για να κάνω λεύκανση ή υπάρχουν κάποιες άλλες οδοντιατρικές, standard ενδείξεις;

Οι θεραπείες λεύκανσης είναι καθαρά αισθητικής φύσης. Δεν υπάρχουν οδοντιατρικές/ιατρικές ενδείξεις.

Κάθε πόσο συχνά μπορώ να κάνω την εικοσάλεπτη λεύκανση;

Αυτό που προτείνουμε πάντα είναι να ξεκινήσει κάποιος με μία από τις ολοκληρωμένες θεραπείες μας - Royal ή Celebrity - και στην συνέχεια να συντηρεί το αποτέλεσμα του με τις 20 λεπτές θεραπείες - Express to Impress ή Express Royal. Αυτό μπορεί να το κάνει όσο συχνά θέλει αφού όλες οι θεραπείες μας είναι 100% ασφαλείς και ανώδυνες.

Εκτός από τις θεραπείες λεύκανσης δοντιών, από το καλοκαίρι του 2018 και μετά, προσφέρουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο στην ίδια λογική με τις τιμές των θεραπειών λεύκανσης. Τέλος, σε συνεργασία με την Αγγλική εταιρία Smilelign αναλαμβάνουμε τις περισσότερες περιπτώσεις ορθοδοντικής με την προηγμένη τεχνολογικά μέθοδο, με τους διάφανους νάρθηκες. 3 μέχρι 6 μήνες χρειάζονται για να αντιμετωπιστούν οι πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν τη λεύκανση από μένα; Καθαρισμό π.χ.;

Το ιδανικό είναι να έχει προηγηθεί ένας λεπτομερής καθαρισμός για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα, όποια θεραπεία και να διαλέξουμε. Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να ξεκινάμε με τον καθαρισμό (διαρκεί περίπου 35-40 λεπτά) και στην συνέχεια προχωράμε στην θεραπεία λεύκανσης δοντιών. Εάν έχει ήδη προηγηθεί ο καθαρισμός σε κάποιον άλλο οδοντίατρο μέχρι 3-4 μήνες πριν, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε κατευθείαν στη θεραπεία λεύκανσης δοντιών.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. & Mrs. Pearl (@mrandmrspearl) στις

Πόση ώρα μετά μπορώ να φάω; Είθισται μετά από μία λεύκανση να μην επιτρέπονται για κάποιες ώρες τρόφιμα με χρωστικές; Ισχύει αυτό για εσάς;

Ο μοναδικός περιορισμός μετά από μια θεραπεία λεύκανσης δοντιών Mr. & Mrs. Pearl είναι για μία ώρα μετά την θεραπεία. Και είναι μόνο μία ώρα διότι οι θεραπείες μας είναι ήπιες για τα δόντια και δεν ανοίγουν τους πόρους του σμάλτου για πάνω από μια ώρα. Για την ώρα αυτή επιτρέπεται μόνο το νερό ή οτιδήποτε δεν έχει χρώμα πχ λευκό κρασί, διάφανα ποτά κτλ. Λογικό είναι γενικά πως όσο πιο συχνά καταναλώνουμε τρόφιμα ή ποτά που περιέχουν χρωστικές (καφές, τσάι, κόκκινο κρασί, παντζάρι, καρότο κτλ..) τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψουμε στο παλιό μας χρώμα. Εδώ έρχονται οι 20λεπτες θεραπείες για να αφαιρέσουν όποιες χρωστικές προσθέσουμε και να σιγουρέψουν πως το λευκό αποτέλεσμα θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο!

Ποια είναι η διαφορά από μία λεύκανση που γίνεται στο κλασικό οδοντιατρείο;

Οι διαφορές της λεύκανσης Mr. & Mrs. Pearl από την “κλασική” μέθοδο λεύκανσης είναι δύο. Αρχικά, το gel που χρησιμοποιούμε είναι χαμηλότερης περιεκτικότητα σε χημικό Η2Ο2 (υπεροξείδιο του υδρογόνου). Αυστηρά εναρμονισμένοι με την Ευρωπαϊκή οδηγία χρησιμοποιούμε μόνο gel με μέγιστη περιεκτικότητα σε Η2Ο2 6%. Αυτό τις καθιστά απόλυτα ασφαλείς και ανώδυνες, προστατεύοντας την υγεία τον δοντιών και των ούλων. Οι "κλασικές" μέθοδοι χρησιμοποιούν gel με περιεκτικότητα σε Η2Ο2 από 38% έως και 45%. Οι δε αυτές που πραγματοποιούνται από τον ίδιο τον καταναλωτή, τα γνωστά μασελάκια για το σπίτι έχουν περιεκτικότητα 16%. Η δεύτερη διαφορά της μεθόδου Mr. & Mrs. Pearl βρίσκεται στην λάμπα ενεργοποίησης. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά λάμπες ενεργοποίησης LED (ψυχρού φωτισμού). Το πλεονέκτημά τους είναι πως αφού δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες, είναι 100% ασφαλείς και ανώδυνες. Η συγκεκριμένη συχνότητα της λάμπας LED που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το gel μας έχουν τη δυνατότητα να δίνουν τα μέγιστα αποτελέσματα που θέλουμε από μια λεύκανση δοντιών χωρίς να έχουμε την παραμικρή φθορά. Και τα gel και οι λάμπες που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται στις ΗΠΑ από την μεγαλύτερη ίσως εταιρία σε είδη λεύκανσης δοντιών με την οποία συνεργαζόμαστε αποκλειστικά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. & Mrs. Pearl (@mrandmrspearl) στις

Πόση ώρα θα χρειαστεί να παραμείνω στον χώρο σας; Μπορώ να κάνω λεύκανση με μία φίλη παράλληλα;

Το ιατρείο μας μπορεί να φιλοξενήσει παράλληλα έως και 4 θεραπείες λεύκανσης δοντιών. Θα πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας μία ώρα και δέκα λεπτά συνολικά. Στις 2 ταυτόχρονες θεραπείες ή στις 3 κάνουμε ειδικές εκπτώσεις.

Υπάρχουν παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί; Π.χ. ευαισθησία για κάποιες ώρες;

Για τους λόγους που προαναφέραμε, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάποια παρενέργεια κατά την διάρκεια ή μετά από κάποια θεραπεία μας. Για να βεβαιωθεί για αυτό η εταιρία που τα παράγει, έχει αναθέσει σε ανεξάρτητη αρχή της Αγγλίας να εφαρμόσει τις συγκεκριμένες θεραπείες σε μεγάλο αριθμό καταναλωτών, διαφόρων ηλικιών και οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν ήταν 0.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. & Mrs. Pearl (@mrandmrspearl) στις

Υπάρχουν κάποια tips από εσάς, τους ειδικούς, για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα για περισσότερο διάστημα;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα μας μετά την θεραπεία λεύκανσης δοντιών όσο περισσότερο επιθυμούμε. Πάντα μετά την θεραπεία δίνουμε αναλυτικές οδηγίες καθώς και ειδική συντήρηση για το σπίτι όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

www.thepearls.gr 
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.