Με αγάπη στη vintage αισθητική η Μορφούλα Ζυγά αποτελεί μία από τις σημαντικότερες digital influencers της Ελλάδας.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το Instagram τελείως ερασιτεχνικά και όλη αυτή η επιτυχία ήρθε στη ζωή της χωρίς να το περιμένει. «Πάντα αγαπούσα πολύ τη φωτογραφία και τη μόδα και μέσα από το Instagram, μπόρεσα να συνδυάσω και τα δύο», τονίζει η ίδια. Έτσι, άρχισε να συνεργάζεται με κάποιες εταιρίες και το ένα έφερε το άλλο.  Δηλώνει πολύ ευγνώμων για όλες τις συνεργασίες που έχει κάνει και για την εμπιστοσύνη που τις έχουν δείξει γνωστές εταιρείες του χώρου.

I have something with red

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfoula Zyga (@morfoula_z) στις

Της αρέσει να ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας διατηρώντας ωστόσο ένα πειραματικό και κριτικό πνεύμα απέναντι σε αυτές. Αν κάποια από τους followers της, της ζητούσε συμβουλές για να πετύχει και εκείνη ένα αντίστοιχο εγχείρημα, θα την παρότρυνε να έχει το δικό της προσωπικό στυλ και να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί σε αυτό που κάνει.
  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfoula Zyga (@morfoula_z) στις

Το βασικό μέσο χαλάρωσης και αποφόρτισης της από την κουραστική καθημερινότητα και τα άγχη είναι η μουσική και η συναναστροφή με τους φίλους της. Την προσωπική της ζωή, ωστόσο, προτιμά να την κρατά μακριά από την έκθεση του Instagram.

Η ίδια δε θεωρεί πως επηρεάζει τα άτομα που την παρακολουθούν, καθώς ο όρος «επιρροή» ηχεί αρνητικά στα αυτιά της. Αντίθετα, επισημαίνει πως σκοπός της είναι να τους δώσει ιδέες μέσα από τη δική της οπτική γωνία και την προσωπική της αισθητική.

Cat eye Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfoula Zyga (@morfoula_z) στις