Διαχρονικά, οι μονώσεις ταρατσών θεωρούνται ως η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μας, είτε είναι καινούριο είτε παλαιότερο κτίριο, τα οφέλη της θερμομόνωσης της ταράτσας μας είναι κυριολεκτικά αμέτρητα.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, εκτός από το σπίτι μας, ισχύουν στο πολλαπλάσιο και για κτίρια που στεγάζουν γραφεία κι επιχειρήσεις καθώς εκεί τα οφέλη είναι ακόμη πιο ορατά αφού οι λογαριασμοί για κλιματισμό ή για θέρμανση, λόγω της φύσης και της πολύωρης λειτουργίας τέτοιων κτιρίων και των αναγκών τους, είναι κατά κανόνα περισσότεροι. Πέρα από το πρακτικό και οικονομικό κομμάτι φυσικά, μια θερμομόνωση στην ταράτσα μας, προσφέρει και αμέτρητα άλλα οφέλη, μετρήσιμα και μη.

Με σωστές μονώσεις, θα εμποδίσει τις απώλειες ενέργειας το χειμώνα, κρατώντας το σπίτι ζεστό βοηθώντας στην ιδανική χρήση των καλοριφέρ και του τζακιού, αλλά και το καλοκαίρι σας εξασφαλίζει ένα δροσερό σπίτι μειώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης air condition και έτσι συμβάλλοντας σημαντικά και στην μείωση του λογαριασμού του ηλεκτρικού σας ρεύματος.

Εξαφανίζει τους ενοχλητικούς και αντιαισθητικος χρωματισμούς και τις μαυρίλες που παρουσιάζονται στα περισσότερα σπίτια μετά από ένα χρονικό διάστημα λόγω υγρασίας, αλλά πολύ περισσότερο είναι μια επένδυση για την υγεία μας, αφού αποτρέπει την εκδήλωση αλλεργιών, βήχα και λοιμώξεων αφού η μόνιμη έκθεση σε συνθήκες υγρασίας σε ένα σπίτι χωρίς μόνωση μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά και μακροχρόνια προβλήματα υγείας στους ενοίκους του.

Αν και ως γενικότερη άποψη επικρατεί πως η καλύτερη περίοδος για μια σωστή θερμομόνωση ταράτσας είναι το καλοκαίρι, αυτό δεν είναι ούτε 100% σωστό, ούτε η απόλυτη πραγματικότητα.

Γεγονός είναι πως η μόνωση της ταράτσας απαιτεί απουσία έντονου αέρα βροχής και σφοδρού ψύχους.  Οι συνθήκες αυτές είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθούν όπως είναι λογικό το καλοκαίρι. Αλλά μια εξίσου σωστή και ποιοτική θερμομόνωση ταράτσας μπορεί να γίνει και οποιαδήποτε άλλη περίοδο που δεν βρέχει, δεν φυσάει και δεν επικρατεί πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Στην monoiso έχουμε την τεχνογνωσία να σας εξασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τα ποιοτικότερα αποτελέσματα, προσαρμοσμένα στον δικό σας μοναδικό χώρο, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τα πιο σύγχρονα υλικά, αλλά και το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, που έχουν προτιμήσει χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, μένοντας κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα