Ένα διάλειμμα φωνάζουν τα κορίτσια; Eνα διάλειμμα από τη δουλειά και από τη ζέστη και από το Instagram της πρώην του που μάλλον διαφημίζει μαγιώ και ελληνικές παραλίες. Αμπάσαντορ. Και εσύ; Να, σαι! Έτοιμη να προσφέρεις μια όαση δροσιάς. Τα Mocktail σου θα είναι το χίτ του καλοκαιριού και όχι μόνο.

1. Τι Mohito τι Blueberry No-hito

Ένα διάλειμμα φωνάζουν τα κορίτσια. ;Eνα διάλειμμα από τη δουλειά και από τη ζέστη και από το Instragram της πρώην του που μάλλον διαφημίζει μαγιώ και ελληνικές παραλίες. Αμπάσαντορ. Και εσύ; Να, σαι! Έτοιμη να προσφέρεις μια όαση δροσιάς. Τα Mocktail σου θα είναι το χίτ του καλοκαιριού και όχι μόνο.

1. Τι Mohito τι Blueberry No-hito

Θα χρειαστείς: -τριμμένο πάγο -φρέσκια μέντα -κομμάτια λάιμ -φρέσκα μπλούμπερι -1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη -σόδα

Το How to: βάλε τη μέντα με τη ζάχαρη και 3 κομμάτια λάιμ στον πάτο του ποτηριού. Πρόσθεσε τον πάγο και τη σόδα και ανακάτεψε. Από πάνω βάλε φυσικά τα μπλούμπερι. Βουαλά!

2. Spritz at Sunrise όπως λέμε Aperol και Tequila

Θα χρειαστείς: -πάγο -χυμό πορτοκάλι -σιρόπι -κομμάτια πορτοκάλι -σόδα -σαμπάνια χωρίς αλκοόλ

Το How to: γέμισε το 1/3 ενός ποτηριού με χυμό πορτοκάλι. Βάλε ένα κ.γ. σιρόπι και ανακάτεψε. Γέμισε το ποτήρι με πάγο και πρόσθεσε 3 φέτες πορτοκαλιού. Συνέχισε με τη σόδα και τη σαμπάνια.

3. Colada πίνα

Θα χρειαστείς: -πάγο -75ml γάλα καρύδας -1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη -100ml χυμό ανανά -κομμάτια παγωμένου ανανά -λίγος φρέσκος ανανάς για το γαρνίρισμα

Το How to: μέσα σε ένα μπλέντερ βάλε τον παγωμένο ανανά, μια χούφτα πάγου το γάλα καρύδας, το χυμό ανανά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια βάλε το μείγμα στο ποτήρι και πρόσθεσε το φρέσκο ανανά. Αμπάσαντορ και εσύ αλλά σπίτι σου.

Enjoy!