Μήπως αυτό που αναζητάς είναι μία απλή καλοκαιρινή, ερωτική περιπέτεια;-2

Μήπως αυτό που αναζητάς είναι μία απλή καλοκαιρινή, ερωτική περιπέτεια;

Ίσως να έχεις περάσει έναν δύσκoλο χειμώνα και τώρα που έχει επισήμως μπει το καλοκαίρι δεν ξέρεις και πολύ καλά τι αναζητάς για τους επόμενους μήνες. Μπορεί να χώρισες πρόσφατα, μπορεί να μην εξελίχθηκαν οι καταστάσεις όπως τις ήθελες και τώρα έχεις μείνει να αναρωτιέσαι τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που ενθαρρύνει τις χαλαρές καταστάσεις που πολλές φορές είναι το ιδανικό μετά από ένα διάστημα που ήσουν αντιμέτωπη με δύσκολα συναισθήματα. 

Μήπως αυτό που αναζητάς είναι μία απλή καλοκαιρινή περιπέτεια; Πριν μπλεχτείς σε μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν μπορείς να διαχειριστείς ετοιμάσαμε ένα μικρό τεστ με τις τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να είσαι σίγουρη πως είσαι έτοιμη να διαχειριστείς μια χαλαρή κατάσταση και δεν θα κάνει περισσότερο κακό από ότι καλό. 

Σκέφτεσαι μόνο το τώρα

Δεν γίνεται να μπεις σε μία χαλαρή κατάσταση εάν πριν προλάβει να ξεκινήσεις το έχεις συζητήσει, το έχεις αναλύσει, το έχεις φτάσει 10 βήματα πιο κάτω και σκέφτεσαι τι ράτσα σκύλου θα υιοθετήσετε παρέα. Όχι, όχι! Ο μόνος τρόπος για να δουλέψει η καλοκαιρινή αυτή περιπέτεια είναι να σκέφτεσαι μόνο το τώρα. 

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει όλοι μας να ζούμε με το μόνιμο άγχος του μέλλοντος και πως θα πάνε τα πράγματα. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το κλειδί είναι να ζεις στο παρόν και να αφήσεις το άγχος του μετά. Δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι πως θα κυλήσει αυτή η κατάσταση ή που θα πάει. 

Ερώτηση κρίσεως 1: Μπορείς να αφεθείς και να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς να αναρωτιέσαι τι θα γίνει μετά; 

Νιώθεις έτοιμη για περιπέτειες

Τα καλοκαιρινά flings πάνε πακέτο με αναπάντεχες καταστάσεις, ξέφρενα ξενύχτια, βουτιές στη θάλασσα στις 5 τα ξημερώματα και πολλά άλλα. Αυτό προϋποθέτει πως είσαι σε ένα mood που ο οργανισμός σου μπορεί να σηκώσει τέτοιες καταστάσεις. Εάν έχεις περάσει ένα χειμώνα που δούλευες συνέχεια για να καταφέρεις να πάρεις την προαγωγή που τόσο ήθελες ίσως να μην έχεις την ενέργεια και τη διάθεση να ζήσεις ένα καλοκαίρι χύμα στο κύμα. 

Ερώτηση κρίσεως 2: Είσαι έτοιμη να ανοιχτείς και να έρθεις κοντά με κάποιον για να ζήσετε «στα άκρα»; 

Δεν σκέφτεσαι το που θα καταλήξει

Αυτό είναι το παν. Τα καλοκαιρινά flings συνήθως «ανεβαίνουν» πολύ γρήγορα και πολλές φορές παίρνουν και την κάτω βόλτα με την ίδια ταχύτητα. Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα κοκτέιλ στην παραλία, όπως και να το κάνουμε ενθουσιαζόμαστε γρήγορα. Για να έχεις ένα επιτυχημένο summer fling, πρέπει να μείνει κάπως έτσι η κατάσταση. Αν αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν θα συνεχιστεί και που θα πάει το έχεις χάσει το παιχνίδι. Ο σκοπός είναι να περάσεις καλά τώρα, και για το μετά βλέπουμε όταν έρθει. 

Ερώτηση κρίσεως 3: Μπορείς να μείνεις focused στο τώρα χωρίς να σε νοιάζει η κατάληξη; 

Εάν συγκέντρωσες τρία ναι, τότε είσαι σίγουρα έτοιμη για ένα καλοκαιρινό fling! Εάν συγκέντρωσες δύο ναι, enter at your own risk. Δεν παίρνουμε την ευθύνη! Με λιγότερα από δύο, abort mission φιλενάδα! 

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.