Η νέα σειρά του Fincher λέγεται Mind Hunter και έρχεται τον Οκτώβριο από το Netflix. Μέχρι τότε, μπορείς να δεις το τρέιλερ παρακάτω, αφού πρώτα διαβάσεις όλα αυτά που ξέρουμε ήδη για αυτήν.

Το Mindhunter, είναι αυτό που προκύπτει από την συνεργασία των ομάδων του Zodiac και του Gone Girl μαζί με τους Charlize Theron, Anna Torv και Holt McCallany, έτσι ώστε να φέρουν στην μικρή μας οθόνη το βιβλίο που γράφτηκε το 1996 ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ από τους πρώην ειδικούς πράκτορες John Douglas και Mark Olshaker.

midhunter2

Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν οι πιο σκληρές δολοφονίες, τα στοιχεία και το παρασκήνιό τους με τις οποίες ασχολήθηκαν σε όλη τους την καριέρα οι δύο πρώην πράκτορες. Παρ’ όλα αυτά, δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε την υπόθεση που διάλεξε ο Fincher για την πρώτη σεζόν του Mind Hunter.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την σειρά -και το τρέιλερ, φυσικά- το Mind Hunter πηγαίνει πίσω στο 1979 -μια αγαπημένη χρονολογία για τον Fincher– και επικεντρώνεται σε ένα πράκτορα του FBI με το όνομα Bill Tench (McCallany), στον οποίο και έχουν αναθέσει υποθέσεις βιασμών, μια σειρά από πολλαπλές δολοφονίες και άλλα εξίσου “δυνατά” εγκλήματα.