Αν μας πεις ότι δεν έχεις πει ποτέ ψέματα τότε μάλλον ψεύδεσαι. Κάποια στιγμή, όλοι το έχουν κάνει. Είτε έχεις πει ψέματα στη μητέρα σου για το πού πραγματικά είσαι είτε έχεις πει ψέματα στους φίλους σου για να προστατεύσεις ίσως τα συναισθήματά τους, σίγουρα υπήρξαν στιγμές που απέφυγες την αλήθεια για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Παρόλο που κανείς δεν είναι η προσωποποίηση της τιμιότητας και της αρετής, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που είναι απλά καλύτεροι στο να λένε ψέματα από άλλους.

Τα παρακάτω ζώδια είναι λοιπόν και οι μεγαλύτεροι ψεύτες!

Δίδυμος: Θα σου πει ακριβώς αυτό που θέλεις να ακούσεις

Οι Δίδυμοι είναι τόσο καλοί στα ψέματα που μπορούν εύκολα να προταθούν για Όσκαρ. Κάνουν τα λόγια τους να είναι πιστευτά χωρίς καμία προσπάθεια. Είτε συμφωνούν με αυτά τα λόγια είτε όχι, μπορούν να ξεγελάσουν ακόμα και το ίδιο το μυαλό τους να πιστέψει ότι οι δηλώσεις τους είναι αληθείς. Εάν ένας Δίδυμος το θέλει μπορεί εύκολα να κάνουν τους άλλους, ακόμη και τους εχθρούς του, να τον λατρέψουν. Με μοναδικό του όπλο το έμφυτο ταλέντο του να λέει λαμπρά ψέματα.

Σκορπιός: Θα καλύψει τα ίχνη του ότι και να γίνει

Ένας Σκορπιός σημειώνει τα πάντα και διερευνά κάθε κατάσταση εξονυχιστικά. Εάν χρειαστεί να κάνει κάτι που δεν είναι 100% ηθικό, έχει ήδη σχεδιάσει κάθε σπιθαμή του ψέματος που πρόκειται να πει για να αποφύγει τη σύλληψη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δημιουργήσει ένα ψέμα που να είναι απίστευτα λεπτομερές. Το οποίο ενδεχομένως και να υποστηρίζεται από ένα καλά κατασκευασμένο άλλοθι. Εάν τον πιάσουν ποτέ να ψεύδεται, η ικανότητά του να αποφεύγει να το παραδεχτεί μπορεί να πείσει ακόμη και το πιο καχύποπτο άτομο.

Υδροχόος: Ξέρει πώς να ελέγχει τους ανθρώπους

Ο Υδροχόος έχει μια απίστευτη ικανότητά να ”διαβάζει” αμέσως έναν άγνωστο και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο ψέμα. Λέγοντας το ένα έξυπνο ψέμα μετά το άλλο για να διατηρήσει τον έλεγχο των ανθρώπων που τον περιβάλλουν μπορεί εύκολα να κάνει τον εαυτό του ηγέτη σε οποιοδήποτε πλήθος. Τα ψέματά του μπορούν να στοχεύσουν στις αδυναμίες των άλλων και να τους κάνει να αισθανθούν άνεση και ασφάλεια. Έτσι τους πείθει και εμπιστεύονται κάθε του λέξη.

featured photo: unsplash.com/@mrthetrain