Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η προκατάληψη ότι μόνο τα κορίτσια το κάνουν αυτό όταν τους αρέσει ένα αγόρι. Αναφέρομαι στο ανώδυνο στάδιο του “stalker” στο οποίο δεν περιλαμβάνονται ασφαλιστικά μέτρα και ο κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας κάποιου. Αυτό που κάνεις όλη μέρα ανανέωση σε όλους τους λογαριασμούς που έχει στα social media o άνθρωπος που αποφάσισες, κάπως αυθαίρετα, ότι είναι το “άλλο σου μισό”. Κάπου εκεί που χάνεις τη μπαλίτσα ανάμεσα στην κοινή λογική και στο παράλληλο σύμπαν που έφτιαξες στο κεφάλι σου. Και ναι, βγαίνει και σε μπλε και είναι και πολύ χειρότερο.

Γιατί, πώς να το κάνουμε; Το αγόρι οφείλει να είναι ο ιππότης και οι ιππότες δεν κάνουν τάχα μου check in στο ίδιο μέρος που έκανες κι εσύ πριν από μερικά λεπτά. Αγόρια που το κάνετε, σας έχω νέα: καρφώνεστε!

Καρφώνεστε, επίσης, έχοντας “ξεψαχνίσει” κάθε πληροφορία για το αντικείμενο του πόθου σας και εντελώς τυχαία και συμπτωματικά συχνάζετε στα ίδια μέρη, έχετε άπειρους mutual και αγαπάτε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Καμία φορά συμβαίνει να ισχύουν όλα τα παραπάνω, χωρίς να είναι επιτηδευμένα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα ήταν πράγματα που κάνετε μαζί. Άρα μιλάμε για την φυσιολογική εξέλιξη ενός φλερτ. Κάτι που δεν εξετάζουμε εδώ. Εμείς, εξετάζουμε εκείνη την περίπτωση που όχι απλά το ζεις λίγο μόνος σου αλλά καταντάς και ενοχλητικός.

Διάβασε ακόμα Δεκα σημαδια οτι τα εχετε 50%

Μπορεί να έχεις μάθει που πήγε διακοπές τα περασμένα 5 καλοκαιρία που δεν ήταν στο “οπτικό σου πεδίο” αλλά κράτα την πληροφορία για σένα. Μην ανοίγεις συζητήσεις με προφάσεις που βαφτίζεις “αφορμές” και όταν για παραπάνω από μια φορά “διαβάστηκε” σκέτο τότε, σταμάτα. Σταμάτα να στέλνεις, να κάνεις παντού like, να σχολιάζεις τα πάντα και μετά να κάνεις όνειρα μέσα στο κεφάλι σου που αφορούν δύο. Γιατί κάπου γίνεσαι απροκατάληπτα stalker!