Με λίγα λόγια όλα τα σημάδια ότι αυτή η σχέση είναι μονόπλευρη είναι τα αντίθετα όσων κάνει κάποιος που είναι ερωτευμένος, που δεν μπορεί να συγκρατηθεί να συναντήσει τον άλλον ή δεν έχει πρόβλημα να κανονίσετε διακοπές για τα Χριστούγεννα από τώρα.

sxesi monopleuri

1. Ανοίγεσαι μόνο εσύ. Όσο και αν ο καθένας μας έχει διαφορετικά επίπεδα εκδήλωσης του ενδιαφέροντος του, υπάρχει ένα κατώτατο όριο. Αν ο σύντροφός σου δεν μοιράζεται πολλά για την ζωή του όπως πως ήταν η μέρα του ή ποιοι είναι οι φόβοι και τα όνειρα του τότε εδώ έχουμε ένα σημάδι ότι δε βρίσκεστε στο ίδιο σημείο επαφής ως  ”ζευγάρι”. Ο ερωτευμένος άνθρωπος μοιράζεται πολλές πληροφορίες όπως ακόμα και πόσες πρωτεΐνες είχε το γεύμα του στη δουλειά.

2. Δε κάνει προτάσεις που να περιλαμβάνουν γνωριμία με την παρέα του. Όταν αγαπάς κάποιον θες πολύ να τον γνωρίσεις στους φίλους σου. Σχεδόν ανυπομονείς να τον βάλεις μ’ αυτόν τον τρόπο στη ζωή σου.  Εαν είσαι το άλλο μισό κάποιου που αποφεύγει να σε γνωρίσει στην παρέα του τότε μάλλον είναι ακόμα διστακτικός για αυτό που έχετε μεταξύ σας.

3. Δεν κάνει σχέδια μαζί σου. Όταν μόνο εσύ κάνεις σχέδια για διακοπές ή για ένα σαββατοκύριακο και δεν σε ακολουθεί σ αυτό τότε μάλλον κάποιος στη παρέα δεν είναι πολύ σίγουρος ότι θα είναι εδώ τριγύρω στις διακοπές ή το το σαββατοκύριακο. Κατάλαβες ε;

4. Σε αγχώνει εύκολα και πολύ συχνά. Πιάνεις τον εαυτό σου πολύ συχνά να ανησυχεί πως θα αντιδράσει ο σύντροφος σου σε μικρά πράγματα που μπορεί να τον ενοχλούν. Εαν κάποιος είναι ερωτευμένος δεν θυμώνει εύκολα για το ενδεχόμενο πχ να στείλεις μήνυμα ενώ κοιμάται ή να περάσεις από εκεί που πίνει καφέ μ έναν φίλο του.

5. Μόνο δίνεις. Δε χρειάζεται πολύ ανάλυση. Εαν νιώθεις εξάντληση από το πόσο πολλά κάνεις για την σχέση σας αλλά δεν λαμβάνεις την ίδια χαρά τότε μάλλον είσαι από εκείνες τις μισές σχέσεις που ένας άνθρωπος περιμένει από το σύμπαν να συνωμοτήσει για να θεωρηθεί όλο αυτό κανονική σχέση.

6. Πιάνεις τον εαυτό σου να τον δικαιολογεί. Εαν έχεις σκεφτεί μικρά, αθώα ψέματα για να τον ”καλύψεις” σε φίλους και οικογένεια αλλά και στον εαυτό σου τότε μάλλον εδώ κάτι δεν πάει καλά. Αν για παράδειγμα τον έχεις καλέσει σε πάρτυ της κολλητής σου, εκείνος σου είπε πως δεν νιώθει άνετα να έρθει και εσύ τον δικαιολόγησες στους φίλους σου ότι είναι άρρωστος.

7. Δεν είσαι προτεραιότητα του. Εαν του πρότεινες να βγείτε και εκείνος σου απάντησε ότι έχει να καθαρίσει το σπίτι, να κοιμηθεί ή να δει ποδόσφαιρο με τον πατέρα του τότε σου έχω νέα πως δεν σε θέλει πολύ ώστε να ακυρώσει ή να θυσιάσει κάτι άλλο για να είναι μαζί σου.  Όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν χορταίνουμε την παρέα ο ένας του άλλου.

8. Ακούει επιλεκτικά. Aκούει μόνο τα ενδιαφέροντα. Όσα έχει ρωτήσει και τίποτα άλλο. Και δεν ρωτάει πολλά. Ρωτάει μόνο τα sos.

9. Μόνο εσύ επιδιώκεις να λύσεις μια παρεξήγηση.Δεν υπάρχει προθυμία να συζητήσει ένα θέμα, ούτε να το αναλύσει. Βολεύει να το θάψει ή δεν τον απασχολεί καθόλου.

10. Καταβάθος ξέρεις ότι αυτό δε λειτουργεί. Το ένστικτο σου αποφεύγεις να το ακούσεις αλλά ξέρεις πολύ καλά στο τέλος ότι  έχει δίκιο. Όσο κι αν θες κάποιον, αν εκείνος ο άλλος δεν σε θέλει το ίδιο αυτή η συνταγή δεν θα λειτουργήσει. Για πόσο θα περιμένεις κάποιον; Και γιατί να μην είσαι με κάποιον 100%

Μεγάλη υπόθεση το 100%, συμφωνείς είμαι σίγουρη.