Το να έχεις αποκτήσει τόσο γρήγορα celebirty status, αλλά και ένα τεράστιο fanbase, μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό, όπως η Millie Bobby Brown γνωρίζει πολύ καλά. Η 14χρονος ηθοποιός της σειράς-φαινόμενο Stranger Things έχει ήδη γίνει sexualised από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τότε που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο και μάλιστα έχει δημιουργήσει και το λογαριασμό @Milliestopshate ως αντίδοτο στο online bullying.

Κατά κάποιο ειρωνικό τρόπο, αυτός είναι και ο μόνος λογαριασμός στον οποίο μπορείς να την βρεις στο Twitter, μέχρι αυτή τη στιγή που μιλάμε. Η MBB απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό, αφού έγινε αντικείμενο αρκετών ομοφοβικών memes. Οι fans/trolls έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία και αναφέρουν ψεύτικες δήθεν συναντήσεις της Millie με fans, καθιστώντας εμφανές ότι η ηθοποιός είχε εκφράσει χυδαία ομοφοβικά συναισθήματα, χρησιμοποιώντας το hashtag #TakeDownMillieBobbyBrown.

Τα περισσότερα από τα memes έχουν χρησιμοποιήσει selfies που έχει τραβήξει η ίδια η Millie και έχουν προστεθεί υποτιμητικά και υβριστικα μηνύματα εναντίον του Pride και της κοινότητα LGBTQ. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η Millie αποτελεί μια από τις πιο θερμές υποστηρίκτριες του GLAAD.

Τα memes προορίζονταν να αποτέσουν ένα άκακο αστείο της LGBTQ κοινότητας του διαδικτύου. Αλλά είναι αρκετά σαφές ότι είμαστε τώρα το όλο θέμα έχει πάρει κάπως τρομακτική τροπή. Εκτός από το γεγονός πως άγνωστοι στο διαδίκτυο κάνουν τη ζωή ενός παιδιού ηλικίας μόλις 14 ετών μια ζωντανή κόλαση, το “αστείο” φέρνει επίσης το φως της πολύ πραγματικής βίας που τα μέλη της LGBTQ κοινότητας φοβούνται μην αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση – και των προβλημάτων ψυχικής υγείας που έχουν αποδειχθεί (όπως έδειξαν οι τελευταίες εβδομάδες) μπορεί να πλήξει διασημότητες επίσης.

  Δες επίσης: Να ευχαριστήσουμε την Kate Hudson που μας θύμισε να αφήνουμε το κινητό όταν έχουμε πιει
featured image: digitalspy.com